Guiacat
Racó D'En Binu
8310 Av. Puig i Cadafalch, 14
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Alfred Puig

star image star image star image star image star image       fa 2 mesos

Cuina que no trobaràs en lloc. Una meravella de plats d'influència francesa i amor per l'ofici difícil de descriure. Francina és un amor de persona i que bons els crepes suzzete què ens has fet. Gràcies Toni per la teva cura. I felicitats al Francesc per la teva màgia i exemple En breu tornarem!!!

Roger Boada Queralt

star image star image star image star image star image       fa 2 mesos

El Racó d'en Binu és un restaurant molt especial i, sens dubte, tot un referent culinari. El seu xef, que segueix al peu del canó amb entusiasme, va ser un dels pioners que van situar Catalunya en els mapes de la gastronomia europea els anys 70 i 80. Ofereix una cuina estrictament clàssica que ja no es troba enlloc més, amb una presència destacada de la mantega i de la crema de llet. Tot el que hi hem menjat ha estat molt bo, especialment la pasta de full (magnífica, elaborada pel xef) farcida de pebrot, l'amanida freda de llagostins, el llobarro a la papillote i el filet Francesc. Excel·lents postres també: espectacular el soufflé gelat de taronja i deliciosa la coca de poma i crema. És un restaurant molt petit i el servei és totalment personalitzat. Va a càrrec d'un maître molt atent i de l'esposa del xef, que és encantadora. Els preus són elevats, però queden justificats per la qualitat dels plats, la cura que hi posen i el nombre reduïdíssim de taules. Atenció al menú degustació: només és apte per a comensals amb molta gana! Reserva imprescindible. El recomano amb total convicció, especialment als qui tinguin curiositat per descobrir una cuina clàssica que, molt em temo, desapareixerà el dia que es jubilin.

XAVIER PERAN LLOVET

star image star image star image star image       fa 6 mesos

Una experiència que no us podeu perdre. De les primeres estrelles mitxelin de l’Estat. El soufflé gelat de taronja una vivencia “extrasensorial”

Marián Merchán Mogío

star image star image star image star image star image       fa 9 mesos

Boníssim tot!! Hem menjat el menú degustació perquè no ho sabíem què triar, i ha estat tot un encert. Menjar elaborat i molt especial, i el servei de deu. A més a més hem comprat un torró de yema artesá, per recordar-hos al Nadal!!

Berenguer

star image star image star image star image star image       fa 1 any

Molt més que un restaurant, una experiencia, un viatge en el temps. Cuina de la bona sense ximpleries, servei atent i bo.