Guiacat
Restaurant Piticuixa
43001 Cardenal Cervantes, 14
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Piticuixa es troba a Tarragona capital, en la seva zona del centre. Aquest restaurant, que compta ja amb 25 anys d'experiència amb carns a la brasa, ofereix tot tipus de carns (pollastre, mitjanes, magret d'ànec, corder, entrecot, guatlla, conill, etc.), graellades de verdures, peus de porc o pota de pop a la brasa. A m...

El restaurant Piticuixa es troba a Tarragona capital, en la seva zona del centre. Aquest restaurant, que compta ja amb 25 anys d'experiència amb carns a la brasa, ofereix tot tipus de carns (pollastre, mitjanes, magret d'ànec, corder, entrecot, guatlla, conill, etc.), graellades de verdures, peus de porc o pota de pop a la brasa.

A més, a la seva carta també destaquen l'escudella, el pop a la brasa, la mitjana, l'arròs, l'esqueixada de bacallà, l'escalivada, les amanides, les variades tapes casolanes o els canelons cruixents. També es poden degustar caragols a la llauna i, en temporada, els calçots amb una calçotada tradicional.

El restaurant compta amb un menú diari, un menú especial d'arròs els dissabtes, un menú de nits, dos menús diferents per a grups, un menú per a nens i menjar per a celíacs. Els dissabtes, diumenges i festius també fan pollastres rostits amb llenya i menjar per emportar-se.

L'establiment compta amb salons privats per a la realització d'esdeveniments i celebracions. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre de dimarts a diumenge en horari de dinar de 13:00 h a 15:30 h i els dijous, divendres i dissabtes també obre en horari de sopar de 20:30 h a 23:00 h. Obert a l'agost.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers