La història del Mesón Gascón comença a Salamanca, on els amos d’aquest restaurant, situat en una magnífica masia de Palol d’Onyar, van adquirir els coneixements i el savoir faire amb els quals avui dia ens presenten els seus plats i les seves principals especialitats, com ara els embotits ibèrics de Salamanca, i el garrí i el cabrit al forn.
Aquesta fonda acollidora i amb classe és el lloc perfecte per fer tant grans àpats com petites celebracions íntimes, ja que disposa d’amplis salons, però també de raconets més reservats amb molt d’encant. A més a més, també hi ha la possibilitat de menjar en salons privats, un dels quals es troba a la bodega, on els clients podran gaudir dels plats envoltats dels millors vins del Mesón Gascón.
Però la cosa no acaba aquí, i és que en aquest restaurant també fan pastissos personalitzats per encàrrec, per menjar allí mateix o per endur-se. Així mateix, la fonda ha habilitat un espai perquè qui ho vulgui pugui degustar i adquirir els seus productes i, si ho desitgen, deixar-se aconsellar per vertaders experts que també els explicaran com conservar-los i possibles maneres de servir-los. A més a més, si es vol comprar un bon pernil, s’ofereix la possibilitat d’aprendre a començar-lo, a tallar-lo, etc., i, si el client ho creu convenient, fins i tot li el desossaran i li el prepararan.
- Fil musical
- Targeta de crèdit
- Televisió
- Terrassa o jardí
- Zona nens
- Wifi
- Obert el nadal
- Menú per a grups
- Mobilitat reduïda
- Calefacció
- Accepta reserves
- Aire condicionat
- Salons privats
- Menjar per a celíacs
- Menú per a nens
- Celler propi
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
- Fàcil Aparcament
- Aparcament privat
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns | |||
Dimarts | |||
Dimecres | |||
Dijous | |||
Divendres | |||
Dissabte | |||
Diumenge | |||
Obert de dijous a dimarts migdia i vespre. Dimecres tancat tot el dia. Horari per dinar: 13:00 - 15:45. Horari per sopar: 20:30 - 23:00. |
Encara no hi ha cap opinió