Guiacat
Restaurant Mas Oliver
17200 Av. Espanya, s/n
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant Mas Oliver es troba a Palafrugell, a la comarca del Baix Empordà i ofereix una gran varietat de plats casolans tradicionals de la cuina mediterrània. En aquest restaurant, situat al cor de la Costa Brava, es troba en una antiga masia molt ben conservada i compta amb els millors plats de la cuina empordanesa, entre els q...

El restaurant Mas Oliver es troba a Palafrugell, a la comarca del Baix Empordà i ofereix una gran varietat de plats casolans tradicionals de la cuina mediterrània.

En aquest restaurant, situat al cor de la Costa Brava, es troba en una antiga masia molt ben conservada i compta amb els millors plats de la cuina empordanesa, entre els quals podrà degustar tot tipus de peix fresc, cargols a la llauna i tot tipus d'arrossos.

Durant la setmana, els clients poden gaudir del menú diari per 12€ i els caps de setmana poden escollir el menú cap de setmana per 24€. També tenen menú per a grups, menú per a nens i menjar per a celíacs.

El local es troba adaptat per a persones minusvàlides i disposa d'un aparcament privat per a clients i de salons privats per a tot tipus d'esdeveniments i celebracions. Té una terrassa exterior, ideal per poder degustar els plats de la carta i del menú a l'aire lliure durant els mesos d'estiu. A més, els nens podran jugar lliurement a la zona enjardinada.

A l'hivern està obert tots els dies excepte els dimarts que està tancat. A l'estiu obre també les tardes de dimarts. L'horari de dinar és de 13:00 h a 16:00 h i l'horari de sopar és de 20:00 h a 23:00 h. Obre a l'agost per tanca al novembre per vacances.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers