La Gola és un restaurant-hostal que va obrí el 1962 i, com és d’esperar quan s’ofereix un bon servei, ja té molts clients assidus que en anar-hi regularment contribueixen a donar-li aquest ambient tan familiar que el caracteritza.
El restaurant de La Gola es dedica a la cuina de mercat elaborada amb productes dels voltants. Com que es troba a la costa cuina molt amb peix fresc de gran qualitat i marisc, que compra als pescadors de la zona i que manté viu als vivers del restaurant fins que ha de ser cuinat. Algunes de les seves especialitats principals són les anguiles, l’arròs cabra de mar, el llamàntol i les anques de granota. Així mateix, cal destacar que també és conegut per fer una bona carn a la brasa amb llenya d’alzina. A La Gola ofereixen un servei de carta que us permetrà degustar tot tipus de plats típics de la cuina mediterrània, com per exemple la carta de peix i marisc del dia, que normalment permet escollir entre unes 17 opcions, i un menú degustació. És interessant destacar que el restaurant d’aquest hostal disposa, a part del menjador principal, d’un menjador privat per celebrar des de comunions i batejos fins a sopars i dinars d’empresa o de negocis.
L’hostal en si també és una opció interessant a tenir en compte perquè permet als hostes gaudir de l’entorn i de totes les activitats que s’hi poden fer. La Gola disposa de 15 habitacions molt ben equipades i amb terrassa i, per aquells que vulguin més independència, també té disponibles 3 apartaments amb tot el necessari per a viure còmodament.
Encara no hi ha cap opinió