Guiacat
Restaurant La Francesa
17811 Carrer Pi
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant La Francesa està situat dintre del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a l'extrem nord del municipi de Santa Pau, a 500 metres de la " Fageda De Jordà " i dintre del nucli urbà de Can Blanc. Aquest restaurant, que també disposa d’allotjament, s’especialitza en cuina tradici...

El restaurant La Francesa està situat dintre del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a l'extrem nord del municipi de Santa Pau, a 500 metres de la " Fageda De Jordà " i dintre del nucli urbà de Can Blanc.

Aquest restaurant, que també disposa d’allotjament, s’especialitza en cuina tradicional catalana elaborada amb productes de mercat. A la seva carta destaquen plats com els bolets, els peus de porc o el foie gras. També tenen menú diari, menú de cap de setmana i nits, menú degustació, menú per a grups, menú per a nens i plats aptes per a celíacs. També tenen servei de menjar per emportar.

El restaurant compta amb diferents zones: restaurant, cafeteria, terrassa, allotjaments, zona enjardinada amb parc infantil. També tenen dues sales, una amb capacitat per 50-60 persones, i un altre amb capacitat per 30 persones, una zona d’aparcament per a clients i una terrassa. Es poden realitzar reserves amb antelació.

A més, hi ha una gran varietat d'activitats al voltant del restaurant per a poder gaudir del paisatge i de la tranquil·litat de l’entorn: passejades per La Fageda d’en Jordà i els volcans, vols amb globus, sortides amb 4x4 o quads per les muntanyes de la Garrotxa, equitació, senderisme o itineraris pedestres, passejades amb carruatges o amb carrilet, excursions en bici de muntanya o visites a museus.

Obre de dimarts a diumenge de 13:00 h a 15:30 h en horari de dinar i de 20:30 h a 22:30 h en horari de sopar. Els sopars estan disponibles només per a grups sota reserva prèvia.

Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags

 

Altres restaurants propers