Guiacat
Fonda Barris
17176 Ctra. de Torelló, s/n
15€ - 25€
Preu mitjà
11€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
La Fonda Barris data del 1949, quan el matrimoni Barris-Miràngels va comprar el que era una petita casa de planta baixa. Van obrir un bar on servien vermuts i algun plat de cullera. Amb els anys es va diversificar l’ oferta i van posar una botiga d’aliments per donar servei al poble. Un dels grans reclams eren els embot...

La Fonda Barris data del 1949, quan el matrimoni Barris-Miràngels va comprar el que era una petita casa de planta baixa. Van obrir un bar on servien vermuts i algun plat de cullera. Amb els anys es va diversificar l’ oferta i van posar una botiga d’aliments per donar servei al poble. Un dels grans reclams eren els embotits elaborats a la Fonda.
A principis dels setanta, amb la primera ampliació de l’establiment, s’habilitaren les primeres habitacions. Al poble encara es recorda amb nostàlgia l’arribada dels primers turistes.
Amb el pas dels anys sempre s’ha compaginat l’ activitat hostalera amb la restauració. 

L’evolució de la Fonda no ha fet oblidar els orígens d’una cuina autòctona, molt lligada al producte de la comarca, i uns plats que recorden les antigues fondes de poble.
Plats com les patates farcides, l’ànec amb peres, els peus de porc amb naps... són algunes de les receptes més antigues.

Disposem de tres sales amb diferents capacitats, adaptades per a minusvàlids amb la possibilitat de reservar-les amb exclusivitat.
El restaurant és membre del Grup Cuina Volcànica.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers