Aquest restaurant, fundat el 1969 per un reconegut cuiner de l’època, en Joan Feliu, i la seva dona, és un dels establiments més antics de Platja d’Aro i fou un dels pioners de la Costa Brava en oferir productes de rostisseria i plats per emportar.
Feliu és obert des de Setmana Santa fins el 30 de setembre i ofereix més de 150 plats casolans diferents que varien dia rere dia. Algunes de les seves especialitats més destacades són la paella, el peix fresc de la costa i la vedella de Girona a la brasa.
Aquest restaurant situat a peu de carrer ha sabut mantenir el tracte proper i familiar que l’ha caracteritzat des dels seus inicis i, amb l’ajut d’un equip humà molt ampli, continua, any rere any, cuinant plats molt saborosos.
- Fil musical
- Targeta de crèdit
- Terrassa o jardí
- Wifi
- Menú per a grups
- Calefacció
- Accepta reserves
- Aire condicionat
- Cuina ininterrompuda
- Carta en anglès
- Aparcacotxes
- Menjar per a celíacs
- Menú per a nens
- Càtering
- Celler propi
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
- Fàcil Aparcament
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns | |||
Dimarts | |||
Dimecres | |||
Dijous | |||
Divendres | |||
Dissabte | |||
Diumenge | |||
De les 12.00 h a les 23.00 h. |
Encara no hi ha cap opinió