La Fàbrica del Gel és un espai senzill i acollidor on trobareu un tracte proper i personalitzat, conceptes que van molt lligats als seus plats, els quals pertanyen a la cuina tradicional actualitzada.
La carta del restaurant és extensa i atractiva i compta amb propostes molt suculentes, com per exemple: saltejat de calamar amb bolets, carxofes fregides amb encenalls de pernil i formatge de Parma, filet de vedella amb foie d’ànec i reducció de Mòdena, risotto de bolets, espàrrecs i foie d’ànec, etc. Pel que fa al peix i al marisc, cada dia ofereix una sèrie de plats que no varien i que sempre podeu trobar a la carta, amb l’afegit del peix del dia, el qual us poden fer tant a la planxa, com al forn, com amb salsa d’estragó. També podeu degustar algun dels dos menús fixes de què disposen, així com el menú especial, ideal per a celebracions.
Cal destacar que La Fàbrica del Gel està situada a Palamós, una ciutat de costa amb molta història, on es poden visitar les restes del primers assentaments humans de la zona que daten d’entre el 2100 i el 1500 aC, com per exemple el Dolmen de Montagut. També es pot anar a visitar part del poblament dels indigetes de la Punta del Castell, on s’arriba fent una curta i bonica caminada des d’on es pot admirar la platja. Així mateix, i donat que la ciutat està situada a la Costa Brava, Palamós és el lloc ideal per anar a la platja i fer una banyada abans o després de l’àpat.
- Guarda-roba
- Fil musical
- Targeta de crèdit
- Terrassa o jardí
- Wifi
- Menú per a grups
- Calefacció
- Accepta reserves
- Aire condicionat
- Salons privats
- Sommelier
- Carta en anglès
- Celler propi
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns | |||
Dimarts | |||
Dimecres | |||
Dijous | |||
Divendres | |||
Dissabte | |||
Diumenge | |||
De les 13.00 h a les 15.00 h i de les 19.30 h a les 23.00 h. Horari hivern: diumenge a la nit i idimarts tancat. Horari estiu: de juny a novembre. |
Encara no hi ha cap opinió