Guiacat
La Fàbrica del Gel
17230 Pl. Sant Pere, 6
36€ - 50€
Preu mitjà
23€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
La Fàbrica del Gel és un espai senzill i acollidor on trobareu un tracte proper i personalitzat, conceptes que van molt lligats als seus plats, els quals pertanyen a la cuina tradicional actualitzada.La carta del restaurant és extensa i atractiva i compta amb propostes molt suculentes, com per exemple: saltejat de calamar amb b...

La Fàbrica del Gel és un espai senzill i acollidor on trobareu un tracte proper i personalitzat, conceptes que van molt lligats als seus plats, els quals pertanyen a la cuina tradicional actualitzada.

La carta del restaurant és extensa i atractiva i compta amb propostes molt suculentes, com per exemple: saltejat de calamar amb bolets, carxofes fregides amb encenalls de pernil i formatge de Parma, filet de vedella amb foie d’ànec i reducció de Mòdena, risotto de bolets, espàrrecs i foie d’ànec, etc. Pel que fa al peix i al marisc, cada dia ofereix una sèrie de plats que no varien i que sempre podeu trobar a la carta, amb l’afegit del peix del dia, el qual us poden fer tant a la planxa, com al forn, com amb salsa d’estragó. També podeu degustar algun dels dos menús fixes de què disposen, així com el menú especial, ideal per a celebracions.

Cal destacar que La Fàbrica del Gel està situada a Palamós, una ciutat de costa amb molta història, on es poden visitar les restes del primers assentaments humans de la zona que daten d’entre el 2100 i el 1500 aC, com per exemple el Dolmen de Montagut. També es pot anar a visitar part del poblament dels indigetes de la Punta del Castell, on s’arriba fent una curta i bonica caminada des d’on es pot admirar la platja. Així mateix, i donat que la ciutat està situada a la Costa Brava, Palamós és el lloc ideal per anar a la platja i fer una banyada abans o després de l’àpat.

Llegir més
Serveis

 

  • Guarda-roba
  • Fil musical
  • Targeta de crèdit
  • Terrassa o jardí
  • Wifi
  • Menú per a grups
  • Calefacció
  • Accepta reserves
  • Aire condicionat
  • Salons privats
  • Sommelier
  • Carta en anglès
  • Celler propi
  • Obert diumenge
  • Obert a l'agost
Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

De les 13.00 h a les 15.00 h i de les 19.30 h a les 23.00 h.

Horari hivern: diumenge a la nit i idimarts tancat.

Horari estiu: de juny a novembre.

OPINIONS

 

Pepa Lázaro

star image star image star image star image       fa 1 setmana

Local amb terrassa coberta, interior accessible però amb WC petit i estret. Bona atenció, encara que ens van servir els plats una mica arbitràriament, els croquetes just després de la resta d'entrants, just abans de l'arròs. Menú diari i menú de tots els dies i nits. Caprici d'albergínia i tàrtar de gamba molt bons. Timbal de pop correcte, els plats pla una mica incòmodes. Molt bons postres. Preu mig, 40-50.

carmen lopez soler

star image star image star image star image star image       fa 1 setmana

Dinar familiar de 4 persones. Tenen carta i menús diaris (un de 32€ a migdia i 42€ a migdia i nit). Vam optar pel de 42€: ravioli de magret d'ànec amb salsa de foie, pop sobre parmentier de patata, ceviche i després arròs mariner i lluç a la donostiarra. De postres un excel·lent pastís de formatge. Inclou vi de la casa (prou digne) aigua i cafés. Atenció molt correcte i amable. Portem uns 5 anys venint a dinat a Palamós i crec que és el millor lloc on hem estat. Hi tornarem

Pol Sánchez Tarjuelo

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

Magnífic menú de nit. Producte de qualitat i bon beure. Un restaurant de referència a Palamós.

Ainània Tècul Torres

star image star image star image star image star image       fa 10 mesos

Menú de 30€. No entren els cafès (pots canviar pel postre). Local preciós, amb la volta catalana ben conservada. Banys molt ben nets i amb tovalloles individuals. El menjar PERFECTE. Boníssim. Servei atent i ràpid. I per 30€? Un regal. Només les torradetes del tàrtar estàven una mica toves (reblenides). Hi tornaré segur.

David Valls

star image star image star image star image star image       fa 11 mesos

Hem fet el menú de 30 euros. Molt bona presentació dels plats. Vichysoisse molt bona, amanida també, els ous també, però massa cuits. L'arròs de segon molt bo tot i que potser tenia un excés d'oli. De segon de peix hi havia per triar bacallà, lluç i daurada. Vam triar lluç a la biscaïna, pel meu gust li faltava un punt de sal i el lluç no era de qualitat excel·lent, però cal tenir en compte que era menú, per tant, estava més que bé. Les postres, molt bones : pastís de formatge molt bo i la copa de préssec, boníssima. El servei en general molt bé i atent, excepte el que creiem que era el maitre, que estava molt despistat i s'oblidés de varies coses, això fa que el servei no estigués a l'alçada del que esperàvem per part seva. En tot cas, hi tornarem segur

Altres restaurants propers