Guiacat
Es Portal Restaurant
Carretera de Pals a Torroella de Montgri 17, 17256 Pals
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Es Portal Restaurant és un establiment que ofereix una cuina del Empordà amb un toc contemporani, utilitzant productes frescos i locals per aconseguir sabors i aromes que reflecteixen el paisatge marítim i muntanyós de la zona.   Els clients poden triar entre la carta o una selecció de menús que incl...

Es Portal Restaurant és un establiment que ofereix una cuina del Empordà amb un toc contemporani, utilitzant productes frescos i locals per aconseguir sabors i aromes que reflecteixen el paisatge marítim i muntanyós de la zona.

 

Els clients poden triar entre la carta o una selecció de menús que inclouen un menú degustació i opcions per a grups. Es Portal Restaurant és la millor opció per aquells que busquen un restaurant amb menú degustació o amb una deliciosa cuina d'autor a la Costa Brava.

 

A més, el restaurant es destaca per la seva especialització en arrossos cultivats a Pals per Arroz de l'Estany de Pals, peix de les millors llotges de la Costa Brava i altres productes de qualitat del territori. El restaurant obre de dimecres a diumenge, amb horaris de 13:00h a 15:30h i de 20:00h a 22:30h.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers