Guiacat
Restaurant Dijous Gras
17200 Carrer Torres i Jonama, 108
15€ - 25€
Preu mitjà
12€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Dijous Gras és un restaurant especialitzat en embotits, formatges, truites i brasa. Estem especialitzats en embotits catalans, un patrimoni de la nostra gastronomia al que cal donar el valor que mereix. Els nostres formatges són totalment artesans i provenen tots de petites produccions. Com que el Dijous Gras és tamb&eacu...

Dijous Gras és un restaurant especialitzat en embotits, formatges, truites i brasa. Estem especialitzats en embotits catalans, un patrimoni de la nostra gastronomia al que cal donar el valor que mereix. Els nostres formatges són totalment artesans i provenen tots de petites produccions.

Com que el Dijous Gras és també el dia de la truita, al nostre restaurant en tens més de vint-i-cinc per escollir. Pel que fa a la brasa, a més de les nostres carns se'ns coneix pel pop, que també oferim "a feira".

 

Els migdies de dijous i divendres us proposem un menú de 12 euros: autèntic arròs a la cassola de Palafrugell els dijous, i plats casolans els divendres. Dissabte i diumenge també tenim arròs i altres suggeriments a la carta.

Llegir més
Menjar

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers