El Carbó Negre neix en una àmplia i antiga casa de pagès situada just entre Blanes i Lloret de Mar, envoltada de bosc i a peu mateix de carretera.
La nostra cuina ofereix plats a la brasa, una forma de cuinar que té la seva pròpia tradició i identitat a Catalunya, així com un únic secret: disposar d’una excel·lent matèria primera i mantenir l’equilibri entre la intensitat de les brases i el temps de cocció a una temperatura constant.
Tanmateix, incorporem també elements arrelats de la cuina catalana, especialment la tan nostrada cuina de pagès, obtenint plats i guisats amb gust la terra i el mar provinent dels productes de temporada, frescos i de proximitat que servim tant per dinar o sopar com en els nostres esmorzars de forquilla.
Disposem d’una bonica i confortable terrassa situada en una gran era, a l’aire lliure a l’estiu i coberta a l’hivern, en un espai tranquil i envoltat d’arbres. A l’interior podreu gaudir, en canvi, del fantàstic ritme de les nostres brases i dels diferents i acollidors menjadors al caliu de les llars de foc.
- Targeta de crèdit
- Terrassa o jardí
- Wifi
- Calefacció
- Aire condicionat
- Copes / còctels
- Bar
- Carta en anglès
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
- Aparcament privat
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimarts |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimecres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dijous |
![]() |
![]() |
![]() |
Divendres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dissabte |
![]() |
![]() |
![]() |
Diumenge |
![]() |
![]() |
![]() |
Tanca els dilluns. Obra de dimarts a diumenge per dinar de 13:00 h a 17:00 h. Sopars els divendres i dissabtes. |
Scar
fa 2 setmanes
Vam anar per les ressenyes i la veritat que ens ha decepcionant. Hem vaig demanar unes sardines de primer (no tenen cap secret però estaven bones 11 uds) el problema ve amb el segon 22€ d’entrecot sense guarnició. A més a més la carn quasi no tenia gust. Per el preu que fan pagar tindrien que tindre una carn de qualitat i la veritat aquesta no ho era. No tinc foto del entrecot però posaré la foto de les sardines per fer constar que el meu comentari es verídic.
Irina Iglesias Giralt
fa 1 mes
Bon menjar, preu correcte, servei molt bé, però molta calor, mosquits i ens els entrants poca quantitat i qualitat comparat amb els segons que eren molt bons, sobretot el costellam a baixa temperatura. A millorar, la carta de postres, que hi afegiria alguna cosa més comercial amb xocolata. Tornarem!
Josep Musellas
fa 2 mesos
Opinio basada en un dinar de dissabte, que no fan menu del dia. Positiu, entorn, pàrquing, pati per jugar els infants, plats correctes, amplia carta de vins. entrecots molt bons i ben fets Negatiu, el servei no va estar a l'altura,(ens van dir "estem saturats"), tot i axis no es poden servir la mitad dels segons i bastant mes tard servir els altres, que per cert eren de la mainada!!, preus, per mi, cars, pot sortir entre 40 i 50€ el dinar, per exemple (empedrat, entrecot, vi cap de pere, postres, i cafè), les racions es paguen a part, i la ració de pa surt a 2'90.
Dave Koper
fa 3 mesos
esparrecs amb tomaquets, fantastic, pollastre sensacional, patates fregides 👎, tiramisu 😍😍😍😍. tornaré, ho recomano p.d: hem tornat i genial, afegiré fotos. ambient molt agradable 😇
RAFEL CLOT
fa 6 mesos
Bon lloc per menjar. ambient molt agradable . Menjar ben preparat i servei amable. Té aparcament gratuït. Menú diari de 20 euros. Molt recomanable.