Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Restaurant Candelària

Preu mitjà 36€ - 50€

Preu menú 22€

Contacte

Localització

Major, 9

17113

Forallac

Baix Empordà

Aforament 40

Fumadors no

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se no

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 3977_1.jpg

Candelaria neix a Peratallada el 1995 i el 1998 passa a mans de l’actual propietària, que a poc a poc li ha anat donant aquest ambient desordenadament cuidat que li confereix tanta personalitat.

Al davant de la cuina hi ha l’Arkaitz, que n’agafà les regnes el 2002 i que des de llavors ha estat duent a terme un estil creatiu que barreja tècniques modernes amb el respecte pels productes de tota la vida. La carta consta de 8 entrants, 3 peixos i 3 carns i es renova 3 vegades l’any. Així mateix, el restaurant també ofereix un menú degustació que permet tastar entrants, peixos, carns i amb el qual abans de les postres serveixen un prepostre: el mojito Candelaria. Pel que fa a la carta de vins, disposen de més de 40 referències entre negres i blancs i d’una pissarra on escriuen suggeriments que van canviant periòdicament. Val a dir que aquesta carta se centra en els vins empordanesos perquè pertanyen a la zona on es troba el restaurant, tot i que en general hi ha força vins catalans, i tampoc no hi falten importants D.O espanyoles ni una petita i particular selecció de vins internacionals.

Aquest restaurant és un lloc curiós, amb molt d’encant i ple de petits detalls que va apujant el llistó any rere any tot demostrant una vertadera passió per la cuina i per crear un ambient propici perquè el client pugui degustar les seves creacions mentre es relaxa i passa una bona estona.Cuines

Creativa

Menjar

risotto

Tags

 • Preu mitjà

  36€ - 50€

 • Aforament

  40

 • Fumadors

  no

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

  no

Altres restaurants propers