Guiacat
Restaurant Candelària
17113 Major, 9
36€ - 50€
Preu mitjà
22€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Candelaria neix a Peratallada el 1995 i el 1998 passa a mans de l’actual propietària, que a poc a poc li ha anat donant aquest ambient desordenadament cuidat que li confereix tanta personalitat.Al davant de la cuina hi ha l’Arkaitz, que n’agafà les regnes el 2002 i que des de llavors ha estat duent a terme un estil c...

Candelaria neix a Peratallada el 1995 i el 1998 passa a mans de l’actual propietària, que a poc a poc li ha anat donant aquest ambient desordenadament cuidat que li confereix tanta personalitat.

Al davant de la cuina hi ha l’Arkaitz, que n’agafà les regnes el 2002 i que des de llavors ha estat duent a terme un estil creatiu que barreja tècniques modernes amb el respecte pels productes de tota la vida. La carta consta de 8 entrants, 3 peixos i 3 carns i es renova 3 vegades l’any. Així mateix, el restaurant també ofereix un menú degustació que permet tastar entrants, peixos, carns i amb el qual abans de les postres serveixen un prepostre: el mojito Candelaria. Pel que fa a la carta de vins, disposen de més de 40 referències entre negres i blancs i d’una pissarra on escriuen suggeriments que van canviant periòdicament. Val a dir que aquesta carta se centra en els vins empordanesos perquè pertanyen a la zona on es troba el restaurant, tot i que en general hi ha força vins catalans, i tampoc no hi falten importants D.O espanyoles ni una petita i particular selecció de vins internacionals.

Aquest restaurant és un lloc curiós, amb molt d’encant i ple de petits detalls que va apujant el llistó any rere any tot demostrant una vertadera passió per la cuina i per crear un ambient propici perquè el client pugui degustar les seves creacions mentre es relaxa i passa una bona estona.

Llegir més
Cuines
Menjar
Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers