Guiacat
Can Pericus
17820 Plaça Catalunya, 3
15€ - 25€
Preu mitjà
14.5€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Can Pericus és el nom familiar pel qual era i és coneguda la família que dirigeix el local. Es coneguda popularment perquè a la planta baixa de la seva casa hi havia una carnisseria i una taverna. Després de gairebé un any d'investigació, esforç i dedicació, el diumenge dia 22 de mar&...
Can Pericus és el nom familiar pel qual era i és coneguda la família que dirigeix el local. Es coneguda popularment perquè a la planta baixa de la seva casa hi havia una carnisseria i una taverna. Després de gairebé un any d'investigació, esforç i dedicació, el diumenge dia 22 de març de 2015 van obrir el seu nou espai Can Pericus de Banyoles, al cor del barri de la Vila Olímpica.

La suma de l’energia de la Kimi, la mentalitat oberta d’en Pere i el coneixement adquirit per en David, sumada a la visió avantguardista i el disseny d'en Quim Roqué, van donar lloc al local que han obert. Creant un ambient cosmopolita en el qual l’atmosfera que es respira transporta a un altre lloc del món i que manté els orígens, la tradició i la història de la seva família. Un espai obert on els clients es poden sentir còmodes i com a casa.

La proposta d’aquest restaurant és detallista i ecològica. Per això, utilitzen productes locals i aprofiten al màxim els recursos dels productors més pròxims. A més, també es poden menjar els productes que normalment es compren a la Xarcuteria Pere Roca.

Es caracteritza per una cuina casolana especialitzada en les hamburgueses (el plat estrella), fetes amb carn ecològica i amb Black Angus Beef. També fan sucs i batuts naturals, esmorzars, tapes, embotits, formatges, pastissos, frankfurts, entrepans i hamburgueses veganes i de bacallà. La seva gastronomia està lligada a la cuina de qualitat i ben preparada.

A Can Pericus cuiden el disseny de cada plat, perquè el producte final que arribi a taula sigui una alegria per a tots els sentits. També disposen de menús (diari, grups, nens, etc.), servei de càtering i servei de menjar per emportar.

El restaurant ofereix la possibilitat de llogar un espai privat per celebracions, presentacions o esdeveniments. També compta amb una zona per a nens i una terrassa.

Obre de dimarts a diumenge de 08:00 h a 23:00 h. Es poden realitzar reserves prèvies.
Llegir més
Serveis

 

  • Fil musical
  • Targeta de crèdit
  • Terrassa o jardí
  • Zona nens
  • Wifi
  • Menú per a grups
  • Minusvàlids
  • Calefacció
  • Accepta reserves
  • Salons privats
  • Reserves per email
  • Tiquet restaurant
  • Copes / còctels
  • Accepta animals
  • Bar
  • Carta en anglès
  • Menú per a nens
  • Càtering
  • Celler propi
  • Obert diumenge
  • Obert a l'agost
Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

Dilluns tancat.

Obert de dimarts a diumenge de 08:00 h a 23:00 h.

OPINIONS

 

Vicent RC

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

Recomanable experiència gastronòmica, producte de qualitat, plats ben elaborats i presentats i bones racions.

David L

star image       fa 1 mes

Si ets algú que valora la qualitat, aquesta ressenya és per a tu… 16,50€ per una hamburguesa que l’acompanyament (dos terços del plat) siguin patates fregides congelades sense gust i una amanida de bossa de bossa amb un cherri, una oliva i mig cogombre és lamentable. Es pot fer pitjor? El pròxim pas serà partir una oliva? Fins i tot per 10€ seria car. És un acompanyament de restaurant de menjar ràpid. No de Gastrobar. La carn bona de gust, però no fa els 200 grams que prometen. Us convido a agafar una bàscula i veure la mida d’una burguer de 200gr. Servei lent i els cambrers no són els més feliços de la comarca. Però això no importa si menges bé, però ens hem quedat amb gana… He llegit que les patates són naturals i no congelades. Discrepo. Tindrien més gust i no hi hauria bosses d’aire a l’interior. He cuinat molts anys i se el que dic. El mateix amb l’amanida. És igual que sigui de proximitat, és de bossa i no té gust. I punt. La textura, la mida i el color ho delaten. En un restaurant és inadmissible. He vist que quan respons les ressenyes negatives, la culpa és sempre del client; Ha tingut un mal dia, està refredat. O que s’han confós de restaurant (tot i penjar la foto del ticket). Mai és culpa vostra. Si us plau, una mica d’autocrítica i respecte pel client. Les ressenyes t’ajuden a millorar. Si no les escoltes, no serveixen. Segurament diràs que per 16,5€ no pots esperar res millor. T’aconsello passar per Bilbao.

Amandine Garriga

star image star image star image       fa 2 mesos

La veritat q he quedat una mica decepcionada amb la qualitat del menjar. Les braves són d’aquestes congelades q no valen res, i la salsa…. per un costat salsa solis i l’altre allioli… en definitiva: menjar ràpid i 0 qualitat. De la presentació no hi tinc res a dir, perquè estava molt ben servit. Per altra part pagar 16€ per una hamburgesa que en teoria porta enciam… i resulta q et posen un grapat de brots variats de bossa, acompanyada de patates de moniato també congelades q tampoc tenien gust a res. Crec que pagar 16€ fa que t’esperis un producte amb un xic més de qualitat. Francament sortir a sopar i trobar-te amb plats que per mi, tot és congelat i sense gaire sabor, no m’agrada gaire. Pel que fa el local i el servei, maco, ràpids i amables, res a dir! Gràcies

Mireia LL. O

star image star image star image star image star image       fa 3 mesos

🍽️CAN PERICUS 💶 23€/pers Can Pericus és un restaurant gastrobar a Banyoles el qual ens ofereix una cuina tradicional però moderna amb productes ecològics.Deixar-se lloc per acabar amb les seves delícioses postres de tota mena per a tots els gustos i edats! 🍰 Vam demanar📸: -Moniatos cruixents amb salsa tres formatges -Assortiment de formatges:gorgonzola,parmagiano 24 mesos de curació, crema de formatges tèbia per sucar acompanyat de torrades i confitura de fruits vermells -Frankfurt Can Pericus:amb ceba caramel·litzada,gorgonzola, bacó amb pa de briox -Pastís de Ferrero @canpericus 📍Plaça Catalunya,3,Banyoles

Daniel Gutiérrez

star image star image star image star image       fa 1 any

L’espai és molt xulo i acollidor i el menjar, de qualitat, sobretot la carn. Les patates amb tres formatges són originals, i les hamburgueses les podeu demanar amb moniato enlloc de patates. Deixeu espai per les postres, tenen pastissos boníssims. L’únic punt a millorar és que durant el servei tens la sensació que tenen pressa per demanar, cobrar i que marxis. I l’aigua filtrada a 2€. La resta, molt bé.

Altres restaurants propers