Guiacat
Restaurant Can Jordi
17868 Carrer Avall, 2
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Situat al Pirineu Oriental, sota el Costabona, al bell mig d'Espinavell trobem el restaurant Can Jordi. Can Jordi és un petit establiment regentat per l'Eva i l'Àngel que ofereix cuina casolana, amb productes del territori que combina amb grans idees i passió per portar a la taula el millor dels menjars. Els productes que uti...

Situat al Pirineu Oriental, sota el Costabona, al bell mig d'Espinavell trobem el restaurant Can Jordi.

Can Jordi és un petit establiment regentat per l'Eva i l'Àngel que ofereix cuina casolana, amb productes del territori que combina amb grans idees i passió per portar a la taula el millor dels menjars.

Els productes que utilitza són molt pròxims i la seva especialitat és el poltre; això no vol dir, però, que no es facin servir altres ingredients per acabar d'arrodonir una carta que es modifica cada estació.

Amb aquest toc d'innovació es combinen plats medievals, que incorporen la fruita a la cassola; cuina de subsistència, que recull la tradició de la muntanya; cuina mediterrània, amb sabors de totes les ribes; cuina de temporada, que ens dóna els aromes de cada estació, i tècniques per cuinar i conservar aliments de tots els temps.

El restaurant obre de divendres a diumenge i els festius. Serveixen esmorzars, dinars i berenars.

Llegir més
Serveis

 

  • Targeta de crèdit
  • Terrassa o jardí
  • Zona nens
  • Wifi
  • Menú per a grups
  • Calefacció
  • Accepta reserves
  • Salons privats
  • Reserves per email
  • Copes / còctels
  • Bar
  • Menjar per a celíacs
  • Menú per a nens
  • Obert diumenge
  • Obert a l'agost
Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

Agost obert cada dia, excepte els dimarts. Resta de l'any obert caps de setmana i festius.

Obert de 10:00 h a 18:00 h els divendres, dissabtes i diumenges.

OPINIONS

 

Txus Del Rey

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

Imprescindible una parada a Can Jordi si passes per aquest idíl·lic indret pirinenc anomenat Espinavell. Saborós, tendre i melós el pollastre amb canyella, conyac, llorer i altres herbes. Producte de qualitat ben tractat a la cuina per la Eva, que a més ens va tractar de luxe.

Maria MT

star image star image star image star image       fa 3 mesos

Hem fet la reserva prèviament. El menú és suficient i la relació qualitat-preu està bé. No obstant això, no és tan espectacular com les nostres expectatives. Hem tastat croquetes, botifarra amb samfaina, trinxat, galta, hummus, truita... i tot estava bo. Les tapes tenen una bona relació qualitat-preu, però són petites. Érem quatre persones i hem demanat onze tapes i ens hem quedat justets. Cal tenir precaució quan es demana, ja que a les 14 h tanquen la cuina i si et quedes amb gana no tens opció.

FERRAN VASQUEZ

star image star image star image star image star image       fa 3 mesos

Botiga Bar restaurant, molt acollidor, casolà, petit (6taules) i sorprenent, en un emplaçament tranquil i fantàstic. Els plats tipus tapes, molt ben fets, casolans, gustosos, i molt bona relació qualitat preu, ens han encantat tots, fricando, mini hamburgueses, milfulls de moniato i patata, terrina de conill, patata amb botifarra de perol, galta de poltre... És d'aquells llocs que ens apuntem per tornar-hi. Ideal per esmorzars de forquilla i 🔪 S'hi ha d'anar aviat, si hi vols dinar perquè tanquen a les 14 h la cuina i a les 15 el restaurant i a partit de les 14 ja no agafen comanda.

Albert Agut

star image star image star image star image star image       fa 1 any

Boníssim restaurant especialitzat en carn de poltre. Espai petit (recomanable reservar). Tenda de queviures per al poble y restaurant. Cambrers molt atens i amb iniciativa per recomenar els millors plats per els indecisos. Fins i tot la amanida esta increíble. L'entrecot de poltre es una delicia per els amants de la carn així com l'estofat de poltre.

Toni Galván

star image star image star image star image star image       fa 2 anys

Ara fa uns dies vam pujar-hi per segona vegada i val molt la pena. L'Eva i el seu equip et fan sentir com a casa i el menjar és boníssim. Ens estem acostumant a l''estofat de poltre...tot i que l'arrós de muntanya, la brandada de bacallà amb melmelada de pebrot, l'hummus de remolatxa i tot el que ofereixen és per tornar-hi. A més, el poblet és preciós (a mi m'encanta la pedra)...gràcies!

Altres restaurants propers