Aquest restaurant de cuina catalana tradicional de Bescanó disposa d’extensos menús que permeten escollir entre una quinzena de plats tant de primer com de segon i durant tota la setmana, diumenge inclòs. Val a dir que és molt conegut per les seves excel·lents postres, elaborades pel pastisser del restaurant, i per tenir una bona carta de vins. Tanmateix, el servei de restaurant no és l’únic que pot oferir el Bescanoní, i és que també ofereix als clients servei de bar, també durant tot el dia, en el qual podeu demanar des d’entrepans i tapes fins a esmorzars de forquilla. Algunes de les especialitats principals del restaurant són els peus de porc guisats, la pota i tripa, el rostit de l’àvia de tota la vida, i un llarg etcètera. Així mateix, cal fer menció al fet que al Bescanoní també li agrada innovar, per la qual cosa podreu tastar-hi entrepans fora del comú, com per exemple, un de rodó de rostit de porc amb formatge i ceba, un de rus de vedella amb coca de ceba, una coca amb escalivada i anxoves, i molts d’altres.
Pel que fa a Bescanó és interessant saber que s’hi poden fer diverses visites d’interès històric i cultural. Us podeu desplaçar a veure els assentaments paleolítics del Puig d’en Rigau, la Vila romana de Montfullà, el poblat iber i el camp de sitges d’Estanyol, o les capelles i masos preromànics de Vilanna.
- Fil musical
- Targeta de crèdit
- Televisió
- Terrassa o jardí
- Wifi
- Menú per a grups
- Minusvàlids
- Calefacció
- Accepta reserves
- Aire condicionat
- Tiquet restaurant
- Copes / còctels
- Bar
- Menú per a nens
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
- Fàcil Aparcament
- Aparcament privat
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimarts |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimecres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dijous |
![]() |
![]() |
![]() |
Divendres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dissabte |
![]() |
![]() |
![]() |
Diumenge |
![]() |
![]() |
![]() |
De les 6.30 h a les 20.00. Divendres sopars fins a les 23.00 h. Dissabte tancat. |
Eva Minuesa juan
fa 3 setmanes
Fatal vam demanar un entrecot fet i estaba viu, després de tornar-hi a demanar que al resum mes pitjor,la fideuà només duia gambetes minis i congelades,res més...i la botifarra no podia ser més petita,quina vergonya .
Pere Vila Soler
fa 2 mesos
Excel·lent lloc per esmorzar. Els entrepans són boníssims, amb carn de qualitat i pa cruixent. També fan esmorzar de forquilla i ganivet. Menú setmanal, qualitat/preu perfecte. Tot i que la carn de l'hamburguesa mixta de carn i verdures estava massa picada i es desfeia, tot estava molt bo! El recomanem.
Jordi Soteras
fa 2 mesos
Veníem amb les bicis de Vic-Pantans cap a Girona per agafar tren i el vàrem trobar de casualitat. Varem menjar prou bé i ben atesos. Uns peus de porc molt bons i cruixents. Vivim lluny del lloc però si torno aprop, no dubtaré a tornar-hi. Recomanat, segur.
Cèsar Clemente
fa 5 mesos
Excel·lent, et sents com a casa. Hem estat dinant 7 persones, en diumenge, menú variat i plats de cuina casolana, a un preu raonable. Tots hem quedat contens. El personal com si et conegues de sempre. Amb ganes de tornar-hi
Enric Marcet
fa 3 anys
Menu diari 10,60€, 1€ mes amb cafè. Relació qualitat preu molt bona. Tenen exposats els primers plats per escollir. I un menu MOLT extens. A més, son INDEPENDENTISTES ||☆||. COLLONUT