Guiacat
Restaurant Xaloc
43004 Carrer Gravina, 65
36€ - 50€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Xaloc es troba al barri pescador de Tarragona (El Serrallo) i està ubicat a menys de 200 metres del port d'aquesta localitat.  Aquest restaurant ofereix una gran varietat de plats típics de la cuina mediterrània i internacional i entre les seves especialitats hi trobareu el sushi, els arrossos i els peixos s...

El restaurant Xaloc es troba al barri pescador de Tarragona (El Serrallo) i està ubicat a menys de 200 metres del port d'aquesta localitat. 

Aquest restaurant ofereix una gran varietat de plats típics de la cuina mediterrània i internacional i entre les seves especialitats hi trobareu el sushi, els arrossos i els peixos salvatges de la costa. A més, us sorprendran els seus plats d’autor, que es caracteritzen per la creativitat i una qualitat suprema. Els plats estrella de la carta són el tàrtar de tonyina, l’arròs d’espardenyes amb carxofa i el peix fresc de la llotja. 

El restaurant compta amb una terrassa exterior on els clients podran gaudir dels seus plats durant els dies assolellats. 

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers