Guiacat
Vinil Restaurant
17004 Carrer de la Cort Reial, 17
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El restaurant Vinil es troba al casc antic de la ciutat de Girona. Aquest restaurant amb encant es caracteritza per una cuina mediterrània i creativa elaborada amb productes de mercat i liderada per Àlex Guardiet. A la seva carta compten amb una gran varietat de plats entre els que en destaquen alguns co...

Actualment tancat.

El restaurant Vinil es troba al casc antic de la ciutat de Girona. Aquest restaurant amb encant es caracteritza per una cuina mediterrània i creativa elaborada amb productes de mercat i liderada per Àlex Guardiet.

A la seva carta compten amb una gran varietat de plats entre els que en destaquen alguns com els popets, la moussaka, el cuscús, l'hummus, la panacotta o el peix fresc.

A més, disposa de menú diari, menú de cap de setmana, menú per a nens, menú per a grups i plats aptes per a persones celíaques.

El restaurant té un menjador interior i una terrassa exterior. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre de divendres a diumenge en horari de dinar, de 13:00 h a 15:30 h, i de dimarts a diumenge en horari de sopar, de 19:30 h a 22:30 h els dimarts, dimecres i dijous i de 20:00 h a 23:00 h els divendres, dissabtes i diumenges.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers