Guiacat
Restaurant Via Veneto
8021 Ganduxer, 10
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Via Veneto, obert des de 1967, conté una llarga història entre les seves parets que es fa palpable en la decoració catalana modernista i en l'ambient cosmopolita. Es troba ubicat a la zona alta de Barcelona, al barri de Sant Gervasi. L'alta qualitat del servei que ofereixen i la seva cuina catalana d'alta escola,...

El restaurant Via Veneto, obert des de 1967, conté una llarga història entre les seves parets que es fa palpable en la decoració catalana modernista i en l'ambient cosmopolita. Es troba ubicat a la zona alta de Barcelona, al barri de Sant Gervasi.

L'alta qualitat del servei que ofereixen i la seva cuina catalana d'alta escola, junt amb una de les millors bodegues i més completes de la ciutat, han fet que el restaurant hagi estat premiat en diverses ocasions. El local disposa de set sales privades, amb capacitat de quatre a cent persones, disponibles sota petició.

Dalí va ser client i amic de Via Veneto durant molts anys. Quan acudia al restaurant sempre ocupava la mateixa taula i, de tant en tant, realitzava “performances” surrealistes. Actualment compta amb una estrella Michelin.

Llegir més
Menjar

 

Tags
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers