Guiacat
Torre d'Alta Mar
08039 Passeig Joan de Borbó, 88
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Torre d’Alta Mar es troba a La Barceloneta  i ofereix una gran varietat de plats de la cuina mediterrània i de mercat gràcies al xef i propietari Oscar Manresa. Des del restaurant Torre d’Alta Mar podreu gaudir de vistes panoràmiques de la cuitat de Barcelona a 75 metres d’altura....

El restaurant Torre d’Alta Mar es troba a La Barceloneta  i ofereix una gran varietat de plats de la cuina mediterrània i de mercat gràcies al xef i propietari Oscar Manresa.

Des del restaurant Torre d’Alta Mar podreu gaudir de vistes panoràmiques de la cuitat de Barcelona a 75 metres d’altura.

Llegir més
Cuines
OPINIONS

 

MARIA SOLETAT TORTAJADA ORTIZ

star image star image star image star image star image       fa 1 setmana

Lloc excepcional per les seves vistes i el seu menjar i el servei dels cambrers.

Elisa Roig

star image star image star image       fa 1 setmana

Vistes del port i de la ciutat de Barcelona, espectaculars, només per això, ja val la pena. Vam fer el "Menú degustació", no va estar malament, però, tampoc s res d l'altre mon. El q menys m'agradà: el servei, des de q vam demanar i vam conençar a dur platets, van passar 25 minuts, no s'enten, pq els "Menús degustació", son platets q ja estan el.laborats...Després ja van agafar ritme, però crec q pel k s, cal millorar el servei.

Rosa Conesa

star image star image star image star image       fa 4 setmanes

Aquest restaurant té unes de les millors vistes de Barcelona. El menjar és bo però sense resaltar en cap sentit,però val la pena anar per poder dinar o sopar veient Barcelona el teu voltant. És un lloc romàntic per anar amb parella El servei és amable. Molt recomanable.

Manel Moreno Pizarro

star image star image star image star image       fa 1 mes

Sopar a Barcelona a 75 metres de terra, ja és de per si un plaer. Menjador molt acollidor, una temperatura perfecte a una cálida nit d'estiu. Un personal molt amable, molt atent sense fer-se enganxosos. Opció de menú degustació i de carta. Demanem primers, un ceviche de vieira espectacular, i un foie amb anguila fumada al mateix nivell del ceviche, de segons un turbot i un steak tàrtar, el turbot molt, molt bo, el steak un pèl fred, per lo tant al principi no tenia gust, agafa temperatura i estaba perfecte. Coulant per compartir perfecte, i a partir d'aquí la perfecció es perd, demanes un cafè i et porten un cafè de nespresso, mala manera de finalitzar un sopar de més de 100€ per persona, demanes el comte i et cobren 12 € de un pa que mai has demanat i no has ni tocat. Dos detalls que van espatllar una vetllada que hagués estat perfecte.

Alexandra AP

star image star image star image star image       fa 1 any

Preu mig a la carta 70€ amb 1r, 2n i vi Atencio molt amable Vistes i ambient precios. Veus tot barcelona desde l’aire! Una experiencia recomanada Culinariament molt be, les vieires picaven massa pel meu gust. El servei de pa exquisit Disposen de menj degustacio 95€ Preus elevats, restaurant per ocasions especials