Guiacat
Restaurant Toc De Sol
17249 Ctra. S'Agaró, 25
36€ - 50€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Toc de Sol és un restaurant edificat a una masia antiga del segle XVIII. S'ha reformat per complet conservant la imatge tradicional d'una masia catalana. Això el converteix en un restaurant amb un gran encant històric i tradicional. L'interior ha sigut remodelat amb elements moderns que encaixen a la perfecció amb l'est...

Toc de Sol és un restaurant edificat a una masia antiga del segle XVIII. S'ha reformat per complet conservant la imatge tradicional d'una masia catalana. Això el converteix en un restaurant amb un gran encant històric i tradicional.

L'interior ha sigut remodelat amb elements moderns que encaixen a la perfecció amb l'estil tradicional de l'establiment. Aconseguint, d'aquesta manera, crear una atmosfera acollidora i elegant amb la fusió de el que és modern i el que és clàssic.

A més a més, ara ha canviat de propietari i a càrrec de la seva cuina trobem al xef Jordi Vidiella. Per tant, ara pots gaudir en aquest restaurant d'una cuina d'autor amb els millors productes de proximitat i amb tocs gastronòmics de diferents parts del món. Aquí podràs provar els millors productes en plats innovadors o, si ho prefereixes, plats tradicionals actualitzats.

Es divideix en tres sales, una de les quals està preparada per a poder celebrar-hi esdeveniments i celebracions. A més a més, compta amb una preciosa terrassa amb pati interior per a gaudir a l'aire lliure a qualsevol època de l'any.

El restaurant s'especialitza en carns i peixos. Per això, els seus plats estrella són els mariscs i la tonyina vermella. No obstant això, a la seva carta podràs trobar-hi altres delícies com: anchoves de La Escala, pernil de gla, gambes de Palamós o magret d'ànec, entre altres. També tenen varietat d'arrossos i postres. Pots veure la seva carta a la secció de menú.

Tenen un menú degustació amb el qual podràs provar els millors plats del restaurant. A més, tenen un menú de migdia per 20 €.

Apropa't i tasta l'estil tradicional i modern d'aquest restaurant.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers