Guiacat
Sant Miquel
17176 Mas Colomer, s/n
15€ - 25€
Preu mitjà
11€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant Sant Miquel està situat a la falda de la muntanya que té l’ermita de Sant Miquel, en Sant Esteve d’en Bas (Vall d’en Bas), en un encreuament entre el poble d’Hostalets d’en Bas i Joanetes. Aquest restaurant familiar pertany al Col·lectiu Cuina Volcànica i va ser fundat al 1986 ...

El restaurant Sant Miquel està situat a la falda de la muntanya que té l’ermita de Sant Miquel, en Sant Esteve d’en Bas (Vall d’en Bas), en un encreuament entre el poble d’Hostalets d’en Bas i Joanetes. Aquest restaurant familiar pertany al Col·lectiu Cuina Volcànica i va ser fundat al 1986 per Maria i Josep Mª de la família Colomer-Cullell.

S’especialitza en productes del territori elaborats amb la seva cuina tradicional catalana. Entre els plats de la seva carta en destaquen alguns com l’ànec amb peres, el xai a la brasa, el filet de vedella o l’estofat de porc senglar.

El restaurant compta amb un menú diari, un menú infantil, un menú per a grups, un menú de cap de setmana i plats aptes per a persones celíaques. També serveixen esmorzars de forquilla i tenen menjar per emportar.

L’establiment compta amb un jardí, una zona per a nens i un espai amb animals de granja. Es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon.

A més, disposen d’allotjament en apartaments per a una escapada o unes vacances en els Allotjaments Colomer-Cullell. També formen part de diferents òrgans turístics com Turisme Garrotxa, Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, Associació de Turisme de la Vall d’en Bas o Cuina Remença.

Obre tots els dies, menys els dimecres que està tancat, de 13:00 h a 15:30 h. Els divendres, dissabtes i diumenges també obre de 20:30 h a 23:00 h.

Llegir més
Serveis

 

  • Fil musical
  • Targeta de crèdit
  • Televisió
  • Terrassa o jardí
  • Zona nens
  • Wifi
  • Menú per a grups
  • Minusvàlids
  • Calefacció
  • Accepta reserves
  • Reserves per email
  • Carta en anglès
  • Menjar per a celíacs
  • Menú per a nens
  • Obert diumenge
  • Obert a l'agost
Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

Obre de 13:00 h a 15:30 h.

Els divendres, dissabtes i diumenges també obre de 20:30 h a 23:00 h.

OPINIONS

 

Dolors Bartrina Agusti

star image star image star image star image       fa 4 mesos

Bona. Preu qualitat cuantitat bé. Potser un pèl car. Ja que estic acostumada a moure'm entre els 25-26€. Però és un lloc que el recomano

Albert Donaire i Malagelada (albertdmcat)

star image star image star image star image star image       fa 1 any

Hem fet el menú volcànic. Millor venir amb gana, que hi ha molta teca. El vi que acompanya el menú, és molt bo. Hi ha una bona harmonia entre tots els plats presentats. Personal amable i un entorn idíl·lic. L’interior del restaurant és ideal per la comarca on està situat. Tornarem aviat.

Ana Val

star image star image star image star image star image       fa 2 anys

Molt bona relació qualitat-preu-quantitat. Servei atent, educat i amable. Amb entrant i no d'aquests per fer el paripe, 1r, 2o i postre. I tot boníssim. He anat a parar de casualitat. Però si aneu a veure el far del santuari, el santuari de la salut o els Hostalets d'en Bas. No hi dubteu a parar aquí. L'entorn a més a més de 10. Un pastís d'escalivada melós, una vedella gustosa que es desfà a la boca i una crema catalana amb el gruixut de sucre perfecte. En definitiva molt recomanable.

Lidia Sague

star image star image star image       fa 3 anys

Restaurant familiar casolà. La carta és una mica curta, vegeu les imatges que pengem. Hi ha un menú de cap de setmana i nosalttes n'hem agafat un de mostra de cuina de la Garrotxa. Els preus i quantitats es troben dins dels stàndarts de la zona. Servei familiar i acollidor. Els lavabos necessiten una renovació urgent, tant en aspecte com en olors. Es pot dinar de menú de cap de setmana per 22€ per persona.

JORDI CREUS EXPOSITO

star image star image star image       fa 4 anys

Bona atenció i plats correctes al menú de cap de setmana i festius. Cuina tradicional que intenta innovar en la presentació i acompanyants.

Altres restaurants propers