El restaurant Sant Miquel està situat a la falda de la muntanya que té l’ermita de Sant Miquel, en Sant Esteve d’en Bas (Vall d’en Bas), en un encreuament entre el poble d’Hostalets d’en Bas i Joanetes. Aquest restaurant familiar pertany al Col·lectiu Cuina Volcànica i va ser fundat al 1986 per Maria i Josep Mª de la família Colomer-Cullell.
S’especialitza en productes del territori elaborats amb la seva cuina tradicional catalana. Entre els plats de la seva carta en destaquen alguns com l’ànec amb peres, el xai a la brasa, el filet de vedella o l’estofat de porc senglar.
El restaurant compta amb un menú diari, un menú infantil, un menú per a grups, un menú de cap de setmana i plats aptes per a persones celíaques. També serveixen esmorzars de forquilla i tenen menjar per emportar.
L’establiment compta amb un jardí, una zona per a nens i un espai amb animals de granja. Es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon.
A més, disposen d’allotjament en apartaments per a una escapada o unes vacances en els Allotjaments Colomer-Cullell. També formen part de diferents òrgans turístics com Turisme Garrotxa, Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, Associació de Turisme de la Vall d’en Bas o Cuina Remença.
Obre tots els dies, menys els dimecres que està tancat, de 13:00 h a 15:30 h. Els divendres, dissabtes i diumenges també obre de 20:30 h a 23:00 h.
- Fil musical
- Targeta de crèdit
- Televisió
- Terrassa o jardí
- Zona nens
- Wifi
- Menú per a grups
- Mobilitat reduïda
- Calefacció
- Accepta reserves
- Reserves per email
- Carta en anglès
- Menjar per a celíacs
- Menú per a nens
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns | |||
Dimarts | |||
Dimecres | |||
Dijous | |||
Divendres | |||
Dissabte | |||
Diumenge | |||
Obre de 13:00 h a 15:30 h. Els divendres, dissabtes i diumenges també obre de 20:30 h a 23:00 h. |
Encara no hi ha cap opinió