Guiacat
Restaurant La Mestressa del Tòful
43003 Plaça d'en Rovellat, 13
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. A la part alta de la ciutat de Tarragona es troba el restaurant La Mestressa del Tòful, on podreu gaudir de la cuina mediterrània en un ambient incomparable. Aquest restaurant de decoració rústica ofereix plats elaborats amb productes frescos de proximitat. Des de peix i marisc fresc fins a diferents...

Actualment tancat.

A la part alta de la ciutat de Tarragona es troba el restaurant La Mestressa del Tòful, on podreu gaudir de la cuina mediterrània en un ambient incomparable.

Aquest restaurant de decoració rústica ofereix plats elaborats amb productes frescos de proximitat. Des de peix i marisc fresc fins a diferents tipus d’arròs o bacallà gratinat amb all i oli, tots els plats de La Mestressa de Tòful són un plaer per al paladar.

La carta de La Mestressa de Tòful és molt variada. Trobareu un gran ventall de plats típics de la cuina mediterrània i també una gran quantitat de tapes.

El més llaminers podran tastar també postres casolanes tan ben elaborades com el lingot de iogurt amb sirop de fruites.

El restaurant disposa d’una tranquila i acollidora terrassa exterior on podreu prendre unes tapes i un bon vi durant els calorosos dies d’estiu.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers