Guiacat
Restaurant l'Arrosseria
43004 Carrer Trafalgar, 1
15€ - 25€
Preu mitjà
15.9€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant l'Arrosseria es troba al barri pescador del Serrallo, a Tarragona. En aquest encantador restaurant es pot gaudir d’una cuina tradicional amb plats suculents com els arrossos o el peix fresc de la zona. Tot acompanyat de les magnífiques vistes al mar des del Port de Tarragona. La carta del restaurant es basa en la cuina t...

El restaurant l'Arrosseria es troba al barri pescador del Serrallo, a Tarragona. En aquest encantador restaurant es pot gaudir d’una cuina tradicional amb plats suculents com els arrossos o el peix fresc de la zona. Tot acompanyat de les magnífiques vistes al mar des del Port de Tarragona.

La carta del restaurant es basa en la cuina típica mediterrània de tapes i arrossos, i compta amb una gran varietat de peix fresc. Entre les tapes que ofereix el restaurant es troben algunes com les gambes de Tarragona, les croquetes de bacallà, les sardines a la planxa, els calamars a l'andalusa, els cargols o els calls casolans. També disposen de plats com el bistec de vedella, el churrasco, l’entrecot o el solomillo.

A més, es poden tastar diferents tipus d'arrossos (arròs negre, arròs caldós amb llamàntol o arròs amb conill i caragols), fideuà i peixos cuinats al gust com el llobarro, el turbot o la tonyina. Els arrossos es poden demanar per emportar amb un petit recàrrec addicional que es tornarà en retornar la paellera. També hi ha menú diari, menú de cap de setmana, menú especial, menú per a nens i menú per a grups.

A l'hivern obre de 11:00 h a 16:00 h cada dia excepte els dimarts que està tancat. A l'estiu obre per a dinar i sopar cada dia.

Llegir més
Serveis

 

  • Targeta de crèdit
  • Terrassa o jardí
  • Obert el nadal
  • Menú per a grups
  • Accepta reserves
  • Carta en anglès
  • Menú per a nens
  • Obert diumenge
  • Obert a l'agost
Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

A l'hivern obre de 11:00 h a 16:00 h.

A l'estiu obre cada dia per a dinar i sopar.

OPINIONS

 

Glòria Jodar

star image       fa 3 mesos

No hi reserveu! Servei horrible! Malgrat els ho vam reclamar en vàries ocasions, bam esperar 45 min i no ens van posar ni un got a la taula.Molt males formes per part d un cambrer al dir÷li que marxavem per falta d atenció. Van atendre taules que havien arribat més tard! Servei caòtic. Per sort vam trobar lloc a El Varadero, al mateix passeig, on vam dinar un arròs extraordinari!

Dos Pi

star image star image       fa 3 mesos

Arròs lamentable, pastat i molt salat per fer que els turistes beguin més vi. Servei molt justet. Amb vi de la casa, 35 € per persona en va semblar una relació qualitat-preu pèssima.

david fillat

star image star image star image star image star image       fa 5 mesos

Cap de setmana amb un menu del dia anundant i bo , molt bon servei amb atencio al detall tornarem segur

Pau Martí

star image star image star image star image       fa 7 mesos

Vaig anar a dinar un dia entre setmana i el menú costava 17'50€ per persona. Personal molt atent i amable explicant qualsevol dubte de la carta. Els plats són abundants i bons.

Anna BG

star image star image star image star image       fa 8 mesos

Lloc davant la costa de tarragona. Tenen taules dins i fora. Menú de migdia per 18€ aprox. Parking públic proper. Vam demanar menú. Els fregits eren durs (calamars sobretot), la de marisc era bona. La daurada molt bona, senzilla al forn. L'arros era bo, encara que un pél salat pel meu gust. Per accedit al lavabo dins i fins l'establiment, s'han de pujat escales (no és pràctic per gent amb dificultats de movilitat) Indret tranquil, no és problema, però cap dels cambrers/es parlava català. Cost x 3 persones entre setmana amb begudes fora menú: 63€

Altres restaurants propers