Guiacat
La Garrotxa
17830 Camí de la Riera, 11
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurat La Garrotxa es troba a la localitat de Mieres (La Garrotxa), en Girona. Aquest restaurant de muntanya s’especialitza en plats de la cuina catalana i antigament era un convent de monges dominiques i escola del poble. Per això, aquí es poden degustar esmorzars de forquilla i dinars i sopars d’allò m&eacu...

El restaurat La Garrotxa es troba a la localitat de Mieres (La Garrotxa), en Girona. Aquest restaurant de muntanya s’especialitza en plats de la cuina catalana i antigament era un convent de monges dominiques i escola del poble.

Per això, aquí es poden degustar esmorzars de forquilla i dinars i sopars d’allò més complets. Tots els plats s’elaboren amb productes de proximitat i de temporada. A més, ofereixen carns i verdures a la brasa i altres plats típics de la cuina catalana com els cargols a la llauna, l’escalivada a la brasa o els fesols de Santa Pau.

El restaurant també compta amb un menú diari, un menú de cap de setmana, un menú per a nens, un menú per a grups i plats per a persones celíaques.

L’establiment disposa d’un gran jardí amb parc infantil, una zona d’aparcament per a clients, salons privats per a esdeveniments i espectacles i música en directe. Es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon.

Obre tots els dies, excepte els dimarts que està tancat, en horari d’esmorzar i menjar. També obre els dijous, divendres i dissabtes en horari de sopar. Obre a l’agost.

Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags

 

Altres restaurants propers