Guiacat
Restaurant Antic Celler
43800 Carrer del Carme, 19
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El restaurant Antic Celler de Valls està situat al centre històric de la població de Valls, a la comarca de l'Alt Camp, on s'ofereix al client cuina de temporada amb els productes més selectes de la terra. A l'Antic Celler disposen de tres sales amb diferents ambients per a cadascuna, enfocades a la ...

Actualment tancat.

El restaurant Antic Celler de Valls està situat al centre històric de la població de Valls, a la comarca de l'Alt Camp, on s'ofereix al client cuina de temporada amb els productes més selectes de la terra.

A l'Antic Celler disposen de tres sales amb diferents ambients per a cadascuna, enfocades a la celebració d'esdeveniments, siguin sopars o dinars d'empresa, celebracions familiars o per festivitats.

Els serveis del restaurant són: menú diari, menú de cap de setmana, diferents menús de grups i la carta de temporada, elaborada amb productes frescos i de molt bona qualitat. A més, el restaurant també fa calçotades durant la seva temporada.

L'especialitat de l'Antic Celler són els arrossos, com l'arròs negre de peix i marisc o l'arròs caldós de llagosta. Cada setmana, de dimarts a diumenge es pot gaudir de la carta d'arrossos, ja sigui per a menjar al restaurant o per emportar. Alguns dels plats estrella del restaurant són els cargols a la llauna amb allioli, el tentacle de pop cuit a baixa temperatura i el carpaccio de llom de tonyina vermella.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers