Guiacat
Restaurant Resguard dels Vents
17534 Camí de Ventaiola
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
A l’Hotel-spa Resguard dels Vents, situat a 1.000 metres d’altitud, es respira la tranquil·litat i el silenci dels prats i boscos que l’envolten. La seva privilegiada ubicació permet gaudir d’unes magnífiques vistes de la Vall de Ribes. Un innovador espai, elegant i contemporani, amb una definida persona...

A l’Hotel-spa Resguard dels Vents, situat a 1.000 metres d’altitud, es respira la tranquil·litat i el silenci dels prats i boscos que l’envolten. La seva privilegiada ubicació permet gaudir d’unes magnífiques vistes de la Vall de Ribes. Un innovador espai, elegant i contemporani, amb una definida personalitat, on l’essència rural de la vida a la muntanya impregna tots el seus racons.

Poemes amb referències al vent donen nom a les 17 habitacions de l’hotel. Esmorzars amb productes propis de la comarca (embotits, formatges, mel...). El paisatge portat a la cuina. En el restaurant es pot gaudir d'una gastronomia tradicional amb tocs de creativitat. Presenta una carta de plats acuradament seleccionats. La riquesa natural de l'entorn és el principal atractiu de la Vall, on podreu fer excursions a peu, en BTT o 4x4, rutes per romànic de la comarca, descobertes llegendàries i visitar Vall de Núria, entre altres activitats.

L’Spa de l’hotel està pensat per mimar i relaxar el cos, oxigenar la ment i retrobar el nostre propi ritme vital. L’aigua entesa com a plaer, font d’energia i benestar. Piscina coberta climatitzada, hidromassatge, sauna finlandesa, bany turc, dutxes bitèrmiques, de contrast i d’essències, pediluvi, marbres calents, zona de massatges (antiestrés, esportiu, drenatge linfàtic, amb xocolata...).

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

Ofertes
  • SPA + Sopar 40 €/persona

    SPA + Sopar 40 €/persona (begudes no incloses). Digues que ens has vist a Guiacat i aprofita aquesta oferta.

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers