Guiacat
Restaurant Reccapolis
17500 Ctra.de Sant Joan, 68
36€ - 50€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Reccapolis es localitza en una casa senyorial de Ripoll. Les seves instal·lacions són acollidores i elegants perquè el comensal se senti còmode mentre prova la carta de l'establiment. S'especialitza en una cuina catalana i creativa elaborada amb productes de mercat i amb opcions vegetarianes. A m&eacu...

El restaurant Reccapolis es localitza en una casa senyorial de Ripoll. Les seves instal·lacions són acollidores i elegants perquè el comensal se senti còmode mentre prova la carta de l'establiment.

S'especialitza en una cuina catalana i creativa elaborada amb productes de mercat i amb opcions vegetarianes. A més de plats diversos com els canelons casolans i la carn de caça, tenen menú diari, menú per a grups, menú degustació i són especialistes en vi.

Es pot menjar en el seu saló interior, compost de diferents menjadors, ia la terrassa. En tots els espais del Reccapolis és possible celebrar qualsevol tipus d'esdeveniment, des de celebracions familiars fins a qualsevol reunió d'empresa.

Obre tots els dies, excepte els dimecres que està tancat, de 13:00 h a 15:30 h. Els divendres i dissabtes també obre de 20:30 h a 22:30 h. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers