Guiacat
Bar Restaurant Panoramix
17868 Crta. C-38, km. 22
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Panoramix es troba a cinc minuts de Molló i a cinc minuts de la frontera amb França. Aquest restaurant de muntanya es caracteritza per una cuina tradicional elaborada amb productes de km 0 i amb un toc de la cuina d'autor. A la seva carta en destaquen els arrossos i la carn com en els plats d'arròs a la...

El restaurant Panoramix es troba a cinc minuts de Molló i a cinc minuts de la frontera amb França. Aquest restaurant de muntanya es caracteritza per una cuina tradicional elaborada amb productes de km 0 i amb un toc de la cuina d'autor.

A la seva carta en destaquen els arrossos i la carn com en els plats d'arròs a la cassola, l'arròs negre, l'arròs de mar i muntanya, l'entrecot de bou, el pop a la brasa o el steak tartar. A més, compten amb un menú diari, un menú per a grups i plats aptes per a celíacs.

L'establiment disposa d'una zona d'aparcament per a clients i d'una terrassa amb vistes panoràmiques de la Vall de Camprodon. Es poden realitzar reserves amb antelació.

En primavera i a l'estiu tanca els dimarts i dimecres excepte festius. Obre en horari de dinr, de 13:00 h a 15:30 h, i en horari de sopar (divendres i dissabtes) de 20:30 h a 22:00 h. A partir del 7 d'agost obre tots els dies d'agost. A la tardor i a l'hivern només obre els divendres, dissabtes i diumenges fins a les 21:15 h.

Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers