Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Restaurant Solana del Ter

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Arnau P. (Ripoll) 27/04/2013

Un clàssic per a tots els Ripollencs de tota la vida, jo hi he anat uns cuants cops a fer dinars familiars i us puc dir que mai et fallen, son molt professionals i sempre en surts content, de fet jo hi vaig celebrar la meva comunió ja fa uns cuants molts, molts anys....per el que fa referència al que he llegit per aquí comentar que efectivament desde fa un any o dos han incorporat pistes de padel, cosa que la gent de Ripoll agraèix ja que no teníem cap lloc on practicar-lo per aquí i això ha donat molta vida al lloc, de fet el meu cosí s'en va fer soci fa uns mesos i n'esta encantat. En resum, un lloc de tota la vida que ha sabut captar la demanda de la gent i oferir el que la gent demana.

8 .0
Servei 8   Menjar 8   Qualitat/Preu 8   Ambient 8  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Albert Cot 02/02/2013

Lloc ven situat just a la entrada de Ripoll, ens va agradar, el local es veu un xic antic però la seva cuina no et deixa indiferent. Ens va sorprendre el bullici de gent amb xandall que per allà corria, al sortir varem veure que tenia pistes de padel i ja varem entendre que allà passava algo, alguna competició o algo per el estil. Deixant de banda això hi tornarem perquè la cuina s'ho merèix.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Josep Font 02/12/2012

100% producte de la zona cosa que s'agraeix, per el que veig també és hotel, nosaltres només i varem estar dinant i per el que fa el restaurant només puc dir que tant el tracte com el servei, com els plats que és el principal estaven a la altura de les expectatives un bon lloc per anar si si està aprop.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 19/10/2010

El lloc impresiona, molt maco i net, està envoltat de montanyes. Tenen molt de lloc i tot està bon posat. M'agrada la pulcritut del lloc i el menjar també em va donar una sorpresa, bons plats i bon aliment el que utilitzen.

7 .0
Servei 7   Menjar 7   Qualitat/Preu 6   Ambient 8  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?