Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

König II

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Dels millors restaurants de menjar ràpid a Girona. La qualitat excelent. El seu plat estrella, les patates braves, són obligats, les millors que he provat.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Yolanda MD 15/07/2017

Val la pena esperar una mica (sempre hi ha gent) per gaudir sigui d\'unes tapes o entrepans, el coneixem de fa temps i ens agrada anar-hi.

8 .0
Servei 8   Menjar 8   Qualitat/Preu 8   Ambient 8  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Menjaidisfruta 02/08/2016

Malgrat que sempre van de cul els seus cambrers sempre hi trobes un bon servei. El preu es assequible per a tothom i els seus entrepans i hamburgueses son coneguts a tota la província i part de l\'exterior per ser com son. Boníssims!!!!

9 .0
Servei 8   Menjar 9   Qualitat/Preu 9   Ambient 10  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Aitor Domenech 08/10/2015

Molt bona opció per menjar algo ràpid i diferent a lo de sempre (mcdonalds, burger king, etc.). Els entrepans estan bonissims i el preu no és excessiu. El servei és despistat, aixo es lunic que no em va agradar. Bona ubicacio i bon ambient!

6 .8
Servei 6   Menjar 7   Qualitat/Preu 7   Ambient 7  

Hola Aitor, moltes gràcies per els teus comentaris, ens agrada saber la vostra opinió i treballem sempre per millorar el nostre servei. Salutacions König.

Anna Vilà 08/09/2015

Molt recomanable!! ja s\'ha convertit en un clàssic de Girona per anar a sopar. Bona qualitat i molt econòmic. Sempre tenen feina però t\'atendran amb un somriure, són ràpids i et sentiràs ben agust. Com sempre, hi tornarem :)

9 .0
Servei 9   Menjar 9   Qualitat/Preu 10   Ambient 8  

Hola Anna, estem molt contents que t'hagi agradat i t'agraïm les bones recomanacions que fas del nostre restaurant. Moltes gràcies!! Salutacions König.