Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Grill Restaurant El Trabuc

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Anònim 21/04/2010

No sé per on començar, m'agrada molt anar-hi quan la butxaca em deixa en aquests temps que corren. La veritat és que val la pena permetre's un menjar allà, cuinen molt i molt bé, no hi ha plat que no estigui bo i ben presentat. Confirmo i m'afegeixo a la recomanació del magret d'ànec a la brasa.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 10/06/2009

El que sempre m'ha atret més és l'emplaçament en sí (amb uns jardins preciosos) i esclar, la bona cuina, a pesar dels preus acostumo a recomanar-lo.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 06/03/2009

Si algú vol fer un àpat de qualitat a Granollers, li recomano que vagi al Trabuc. L'establiment és una antiga masia catalana remodelada, decorada d'una manera bastant luxosa, amb jardins, i té un pati-terrassa que se't cau la baba (sobretot si és primavera o estiu, època en que també s'hi pot menjar). El servei és atent i té un bon tracte, i el menjar és de qualitat. Les carns d'aquest restaurant són de les millors que he probat, i personalment recomano (i no sóc la primera persona a qui li sento dir) el magret d'ànec a la brasa. Tot i això, cal recordar que la qualitat es paga. Un altre punt a favor és que té una zona d'aparcament pròpia i segura.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?