Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Fonda Europa

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Montserrat Bofarull 17/09/2014

El restaurant té un menjador preciós i molt clàssic. El menjar era molt bo, tot molt tradicional i correcte.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 03/04/2012

He estat moltes vegades per dinars familiars, sopars d'amics i inclús per dinars de feina i mai he sortit defraudada. Per mí és el millor restaurant de Granollers. Tant el servei de menjador normal, com el del salons privats dónen una atenció impecable. Els cambrers molt simpàtics i et dónen tot tipus d'informació sobre els plats que ofereixen. De veritat val la pena anar. Inclús estàn un grup de 10-15persones a un costat del menjador general, no se sent xivarri i pots perfectament parlar amb qui téns davant.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 21/04/2010

Igual que la CarolFG jo també fa anys que conec el restaurant i espero que mai decaigui! Sempre em fan estar com a casa, plats ben bons, dels de tota la vida. Personalment sempre em sento obligat a repetir l'escudella, està tan bona que no puc dir que no!!

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 23/12/2008

Recordo que de petita hi havia anat molt amb la familia, sempre recordava el anem a la Fonda Europa com a grans àpats de mola qualitat. Ara fa poc vaig tenir la ocasió de tornar-hi. Si continua siguent aquell restaurant especial. Tot i que trobo que ja no tenen aquella cura i tracta cap als plats que tenien fa uns anys, però sempre serà el Fonda Europa.

6 .8
Servei 6   Menjar 8   Qualitat/Preu 6   Ambient 7  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?