Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Mas Floriac Can Puxes

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Jaume C 30/04/2018

Casa de caire rural on hi destaquen les carns a la brasa que son molt bones, unes presentacions dels plats bastant originals. El lloc es ideal per desconectar i estar menjant de relax. Bon restaurant.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Íngrid Pujol S. 19/05/2017

Bé, i varem dinar un diumenge, volíem un restaurant proper a Tona i aquest ens va semblar l\'ideal. Ens vam sentir ben tractats en tot moment i ben assesorats, i havia bastante gent aquell dia i tot i això varem tenir un temps d\'espera prudencial. Ens va sorprendre el preu dels plats. Molt econòmic i bò. La casa, una masia pairal d\'origen medieval es preciosa, tota de pedra. Ens va agradar molt en general.

8 .0
Servei 8   Menjar 8   Qualitat/Preu 8   Ambient 8  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Joan GES Ol. 21/12/2016

I varem anar a fer l'àpat d'empresa perquè entre altres coses tenia bones critiques en guies com aquestA, la veritat es que erem 60 i el servei va ser molt caòtic, s'ha de dir que el restaurant estava ple. Pero es notava que estaven desbordats, el pa encara l'estem esperant i el vi tampoc el portaven. Dit això dir que el menjar de notable ja que erem colla i els plats si que mes o menys sortien alhora... Bona carn. El local fred, però en un paratge molt maco. Els donarem una segona oportunitat.

6 .3
Servei 4   Menjar 7   Qualitat/Preu 7   Ambient 7  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?