Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Restaurant Can Llança

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Miquel Barceló 28/03/2017

Sens dubte un dels millors restaurants de la comarca, conserva encara aquell encant de masia amb el bon saber fer i un tracte cap a la cassola i la brasa exelente. Els preus ajustats si es te en compte la gran qualitat del producte que serveixen. La calçotada per exemple va ser sublim en tots els sentits. I les carxofes que varem demanar també estaven espectaculars.

9 .0
Servei 9   Menjar 9   Qualitat/Preu 9   Ambient 9  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Eli Batlle 25/02/2017

El lloc es agradable, el servei bo i l\'oferta gastronòmica també. Pero al tanto si hi aneu per una cel.lebració de grup, us colocaràn a la sala de baix (que es molt bonica), on l\'acustica us martiritzarà tota l\'estona, haureu de parlar a crits amb qui tingueu a dues cadires (imposible amb algú mes lluny) i sortireu amb mal de cap. Un grup de 30, un altre de 24 i un altre de 20 amb l\'acustica d\'aquella sala fan que no t\'ho passis gaire be. Ideal per anar-hi en petit grupet o en parella

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Josep Lopez 15/02/2017

De les millors calçotades que mai hem fet amb la família, bona quantitat de calçots i molt,molt bon producte, son molt eficients i el lloc es precios. Una masia tipica en un poble molt maco. 100% recomanable.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?