Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Restaurant Anna de Ventolà

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Tamara 29/06/2018

Molt bon restaurant, menjar deliciòs, servei ràpid i atent.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Miquel Puigdomenech Perez 27/11/2016

Menjar casolà. D'una qualitat extraordinària i amb abundància. En un ambient presidit per una estufa de pellets, càlid i molt acollidor. Repetirem més que segur. Aquest restaurants no s'haurien de deixar perdre mai. Tot el contrari, en falten més!!

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Lorena Garriga 26/10/2015

És un bon lloc per menjar, menjes quantiat i qualitat a bon preu, però el servei em va semblar lamentable. Falta de professionalitat i amabilitat. La resta em va agradar, els canelons estaven per llepar-se els dits!

6 .5
Servei 5   Menjar 7   Qualitat/Preu 7   Ambient 7  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Marc Faixedes Soler 19/10/2014

Saps que a L\'Hora que hi paris sempre menjaras i això es un gran què, plats de tota la vida i molta cassola. La seva gran especialitat es l\'ànec, tot i que trobo que abans el feien millor. La fusta d\'embotits i el perol amb l\'Escudella també esta entre els seus clàssics més nostrats.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 05/08/2014

Bon menjar amb un preu ajustat. Bones vistes del paisatge de l'entorn. Recomanable.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


D. Cors Font 30/04/2014

Ens encanta aquest restaurant. Les millors vistes sobre la collada de toses I el Taga. Cuina de tota la vida I en cuantitat. La fusta d'embotits val un imperi igual que la escudella que hi fan.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Alba Costa (Terrassa) 23/01/2013

M'agrada que encara quedin restaurants com aquests, on sempre tenen un plat a taula sigui la hora que sigui, es la meva cinquena vegada que hi vaig i mai canvia, sempre tacte en amb un somriure a la cara. La Fusta d'embotits un clàssic que mai hauria de desaparèixer. tot una tradició cuant ens deixem perdre amb la meva parella per la Vall de Ribes.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Miquel Armengol 17/01/2013

Hi hem dinat aquest dissabte tot baixant de La Marsella. Fa un parell d'anys que el varem descobrir tot buscant restaurants amb cuina oberta permanent. I aquest ens va sorprendre. La típica cuina de l'àvia. En un racó de món amb encant. Realment val la pena. La fusta d'embotits es posa com mai després d'una esquiadeta...i si ho acompanyen amb una escudella ja t'hi perds.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Fina B. 20/11/2012

Gran relació/qualitat preu la d'aquest restaurant ja històric. La graellada de carn no te desperdici i les vistes desde els grans finestrals del menjador tampoc

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 25/04/2011

ahir per celebrar el nostre 35 aniversari hi vem anar a dinar, tot molt bo, la qualitat, cantitat i el servei i el preu, hi tornarem encara que es lluny de casa, però val la pena.

9 .0
Servei 9   Menjar 10   Qualitat/Preu 9   Ambient 8  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 18/02/2010

Molt bon restaurant, hem menjat molt bé i ens hem sentit molt ben atesos. El recomanem a tothom!

7 .0
Servei 7   Menjar 7   Qualitat/Preu 7   Ambient 7  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 01/10/2009

Normalment quan un decideix menjar fora de casa, el que busca és, menjar bé i ser ben atès, això no sempre passa, de fet és bastant habitual anar-se'n amb la sensació de que millor hauries menjat a casa, doncs bé a Ca l'Anna de Ventolà passa que el menjar és excel.lent, tenen uns preus raonables i els cambrers són atents, no es té la sensació que et fan un favor quan et porten el plat, per això dedico el meu temps a emetre aquesta crítica favorable. Si passeu per Ventolà bé val la pena fer una paradeta en aquest restaurant.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?