Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Museu dels Àngels

Preu mitjà 26€ - 35€

Preu menú -

Contacte

Localització

Carrer Riera Coma Fosca, 18

08328

Alella

Maresme

Aforament 40

Fumadors

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 8075_2.jpg

En una masia de 1470, a 10 minuts de la ciutat de Barcelona, a Alella, es troba el Mseu dels Àngels: un hotel amb ànima que ofereix l'oportunitat de trobar pau, bellesa i bon servei. L'hotel està conformat per diversos espais. Un d'ells és el museu, que remarca la història i el progrés dels anys fins l'actualitat. Un altre dels espais és la cafeteria-xocolateria, que ofereix una gran i exclusiva carta de xocolates desfetes i uns grans assortiments de tes, i que resulta un indret acollidor per compartir una tassa de cafè amb amics o simplement assaborir els bons moments. I un altre dels espais, per descomptat, és el restaurant.

"Els fogons del cel", el màgic restaurant que ens obre les portes del més enllà del temps, és un restaurant de carta ideal per dinar, sopar o celebrar esdeveniments especials com bodes, comunions, aniversaris o festes en grup. El nom no es va escollir a l'atzar. Té el seu origen en una de les tires de còmic que dibuixa en Rubén, el segon responsable de la cuina i fill de la Núria. En un dels seus dibuixos va recrear un diumenge de molta feina. Mentre les paelles dauraven les suculentes bocades que s'havien de servir i els forns suspiraven llençant siluetes de fum blanquinós, en Rubén exclamà: "Els àngels volen per la cuina, això són els fogons del cel i els humans són els nostres clients".

La seva carta destaca per incloure plats molt refinats, gairebé obres d'art, plens de flors i amb una paleta de colors comparable a la de les millors obres que pengen de les seves parets. Dels seus plats destaquen el bacallà a la crema de roses, la caldereta de marisc o el filet de bou. • Preu mitjà

  26€ - 35€

 • Aforament

  40

 • Fumadors

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se