El Restaurant Típic Rural La Montoliva s’ubica a Vilallonga del Camp, a la comarca de l’Alt Camp i prop d’altres punts d’interès com Reus o Tarragona. Està especialitzat en cuina tradicional catalana, sobretot en els plats de cuina de pagès recuperats per les àvies.
Per això, aquest tipus de gastronomia se serveix en un ambient familiar, en una masia del camp de Tarragona envoltada d’avellaners i oliveres per endinsar al comensal en l’ambient de la comarca. És d’aquí d’on en treuen l’oli d’oliva arbequina i les avellanes que utilitzen en l’elaboració dels seus plats. Aposten per productes de la terra, de proximitat i propis.
Entre els seus plats destacats de la seva carta es troben el bacallà, els calçots, els cargols a la llauna, la carn a la brasa o la escudella i la carn d’olla. Encara que compten amb diversos menús també: menú diari, menú montolivada, menú de cargols, menú xatonada, menú calçotada, menú infantil, menú per a grups i aliments per a celíacs.
Aquest local també és apte per a la celebració de casaments, ja que compta amb una capacitat de 200 persones i dues zones de terrassa i jardí. També tenen una zona per a nens, un aparcament privat per a clients i servei de menjar per emportar.
El restaurant està obert tots els dies de la setmana al migdia durant la temporada d’hivern, de 12:00 h a 16:00 h. Però durant els mesos de juliol i agost només obrem els divendres i dissabtes i per la nit per a sopar per als grups amb reserva prèvia.
- Targeta de crèdit
- Terrassa o jardí
- Zona nens
- Wifi
- Menú per a grups
- Minusvàlids
- Calefacció
- Accepta reserves
- Aire condicionat
- Salons privats
- Menjar per a celíacs
- Menú per a nens
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
- Aparcament privat
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimarts |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimecres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dijous |
![]() |
![]() |
![]() |
Divendres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dissabte |
![]() |
![]() |
![]() |
Diumenge |
![]() |
![]() |
![]() |
Dinar de 12:00 h a 16:00 h. A l'estiu: obre els divendres i dissabtes i obre per les nits per a grups amb reserva prèvia. Tancat per vacances el 24 i 25 de desembre. |
-
10 + 1
Paga 10 menús i emporta-te'n un de franc.
angel cardona
fa 1 mes
Menu cap de setmana 38€, mes que correcte. Has de anar amb molta gana per poder acabar-lo. Quantitat i qualitat. Local gran i amb molt bona decoracio rustica. Molt be. Recomano menu montolivada.
Jaume Solé Olivé
fa 1 mes
Molta quantitat de menjar però de baixa qualitat, preparació deficient. Cargols dolços i coents que no eren ni l'una cosa ni l'altra. Els cargols a la llauna se salvaven per la sal, abundant. La graellada amb una carn resseca, segurament reescalfada. La decoració del lloc també és molt millorable, combina elements de la vida i la feina al camp, amb les parets de totxo pintat i amb les bigues metàl·liques i de formigó "al natural". El personal és de 10. Atenció exquisida, puntual, atenta...
ELVIRA BEORLEGUI
fa 4 mesos
Masia restaurant on pots gaudir d,una cuina típica catalana. Les calçotades no té les pots acabar. Si no t.agraden pots menjar qualsevol del menús o plats de la carta. Personal molt amable. Bona atenció, cal reservar sempre està ple. Graellades, caragolades, carnS a la brasa etc. Per tornar-hi
Girasol Comgira
fa 9 mesos
Per un dinar d'empresa està molt bé aquest lloc, amb molt espai per muntar una taula gran per a més de 20 persones. De primer porten l'olla d'escudella. Pel meu gust massa forta de sal, i que hi afegeixin arròs blanc per estirar, es nota, perquè l'arròs no té gust a res més que arròs, no ha bullit amb el caldo. Però està bona, pots anar pescant el que et ve més de gust dins l'olla. Després arriba el pa amb els tomacons i l'all. I quan ja t'has cruspit la primera llesca, el formatge i el paté de campanya. L'embotit l'han portat tallat i molt ben presentat, igual que el formatge i el paté, i molt més tard, ha arribat el pernil. Quan ja estàvem tips ens han portat un caixó ple d'embotits i una cuixa de pernil per tallar al gust. No li veig el sentit, però suposo que és marca de la casa. I sempre hi ha algú que pica alguna cosa més. Els plats a escollir molt ben valorats per tothom, la carn a la brasa, el bacallà i el xai. Personalment he de dir que el xai estava molt melós. I de postres, es deuen haver quedat sense pastís de xocolata, i ho han salvat amb creps de xocolata. La fruita era macedònia amb fruites cítriques, i les cremes, catalana i avellanes, no tenen cap secret. L'interior del local és molt rústic, la decoració sembla de museu i el mobiliari de tota la vida. EI cambrer que ens ha atès, molt atent i alegre. Per provar una vegada, com a experiència, ha estat bé, però personalment, prefereixo un menú del dia. Al menú Montolivada hi ha massa menjar. : )
JVS
fa 10 mesos
Menú entre setmana 14,99€ amb suplements a la escudella (4€) i cargols a la llauna (6€), amb postres, aigua i pa (torrat o sense torrar amb all i tomaquets) inclosos. Preu mès que raonable segons quantitat i qualitat. Cuina catalana i casolana. La crema catalana de les millors que he tastat, la auténtica! Lloc rústic i amb encant. Disposen de terrassa i parc per als mes petits. Cap problema per aparcat ni per accedir al restaurant. Servei molt ràpid i atent. Segur que tornarem per la temporada de calçotades amb la familia i amics. Felicitacions a tot l'equip.