Guiacat
Restaurant - Pizzeria Mistral
43003 Pl. Font, 19
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant-pizzeria Mistral es troba a Tarragona. Aquest restaurant es caracteritza per una cuina italiana i mediterrània amb especialitats com les tapes, les pastes, les pizzes i les carns. Tots els plats de la seva carta estan elaborats amb productes de proximitat. Entre ells, destaquen alguns com les pizzes artesanes, l'arròs i...

El restaurant-pizzeria Mistral es troba a Tarragona. Aquest restaurant es caracteritza per una cuina italiana i mediterrània amb especialitats com les tapes, les pastes, les pizzes i les carns.

Tots els plats de la seva carta estan elaborats amb productes de proximitat. Entre ells, destaquen alguns com les pizzes artesanes, l'arròs i els postres com el tiramisú. A més, compten amb un menú diari, un menú de cap de setmana i nits, un menú per a nens i un menú per a grups. També tenen servei de menjar per emportar-se.

El local disposa d'una terrassa tancada al tràfic i té fàcil aparcament a la mateixa plaça. Es poden realitzar reserves amb antelació per telèfon i per correu electrònic.

Obre de dimarts a diumenge en horari de dinar, de 13:00 h a 16:00 h, i en horari de sopar de 20:00 h a 23:30 h. Al juliol, a l'agost i al setembre obre cada dia.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers