Guiacat
La Reciclària
08500 Carrer Candi Bayes, 32
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
A la localitat de Vic es troba el restaurant La Reciclària, un espai atípic on podreu gaudir de cuina sana i ecològica en un ambient que convida a l'intercanvi d'idees, de coneixements i d'experiències.  La cuina del restaurant La Reciclària és de proximitat i té molt en compte la relació...

A la localitat de Vic es troba el restaurant La Reciclària, un espai atípic on podreu gaudir de cuina sana i ecològica en un ambient que convida a l'intercanvi d'idees, de coneixements i d'experiències. 

La cuina del restaurant La Reciclària és de proximitat i té molt en compte la relació entre salut i alimentació. Hi podreu anar per esmorzar, dinar i sopar, i hi trobareu diverses propostes gastronòmiques que van des dels sucs verds o els batuts fins a la carn ecològica o els plats per a vegans i vegetarians.

El restaurant la Reciclària és el lloc ideal per anar-hi amb nens ja que disposa d’una cabana a dalt d’un arbre, jocs de taula i llibres de lectura per a tots els gustos de manera que els més petits de la casa s’ho passaran molt bé. A més, hi ha menús i sucs especials per a la canalla.

Si us agrada el bricolatge, podreu gaudir també del taller de bricolatge (obert a tothom) on podreu utilitzar totes les eines disponibles per arreglar qualsevol moble, petit electrodomèstic o joguina. Animeu-vos a reparar els vostres objectes seguint la filosofia del taller: reparar junts per llençar menys.

Per tal de fomentar les interaccions i l’intercanvi, també s’ofereixen classes i tallers de cuina i artesania, conferències de tot tipus, música en viu, documentals i mercats d’intercanvi entre altres activitats.

Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers