Guiacat
La Perdiu Blanca
17534 Ctra. de Puigcerdà, 5
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Josep Vallmajor i Núria Regolta van començar a gestionar el restaurant La Perdiu Blanca el 28/05/2004, amb molta il·lusió. El restaurant ofereix un ambient molt familiar, tranquil i acollidor.Al restaurant La Perdiu Blanca realitzem un tipus de cuina de mercat i tradicional catalana amb plats variats ...

Josep Vallmajor i Núria Regolta van començar a gestionar el restaurant La Perdiu Blanca el 28/05/2004, amb molta il·lusió. El restaurant ofereix un ambient molt familiar, tranquil i acollidor.

Al restaurant La Perdiu Blanca realitzem un tipus de cuina de mercat i tradicional catalana amb plats variats segons la temporada en la que ens trobem. La nostra carta no els deixarà indiferents, amb productes de qualitat i amb quantitat, a un preu molt raonable, apte per totes les famílies.

A les nits fem pizzes artesanes fetes al moment.

 

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Xevi Musach Alier

star image star image star image star image star image       fa 2 setmanes

Molt bon lloc per fer un molt bon àpat Sempre que pugem al ripollès, hi anem. Qualitat-preu excel·lent. Generós amb la quantitat i la qualitat i molt bon servei. A més, carta i menús amb un ventall ampli per triar. Falten llocs com aquest pel mon

joan santamans

star image star image       fa 1 mes

Ens vàrem deixar guiar per la valoració prèvia d'aquest restaurant i el cert és que va ser un error. Local claustrofòbic, amb mínima separació entre taules (ens vàrem tenir que empassar durant tot el dinar l'avorrida conversa de "fantasma" dels jubilats de renfe de la taula del costat). Malgrat dinar a la carta el menjar va deixar molt que desitjar per la seva qualitat. El millor l'atenció del servei. Lloc molt poc recomanable, millor anar als Caçadors.

Albert Tres

star image star image star image star image       fa 6 mesos

Cualitat preu excel·lent, només un però, en un país on tenim aigües i cerveses de primera que et serveixin E.Galícia i aigua Lanjaron es una mica trist i més quan l’aigua de Ribes està allà mateix.

Jordà _

star image star image star image star image star image       fa 8 mesos

Espectacular relació qualitat/quantitat/preu... 23€ i sortim rodolant i amb un menjar de 10!

Núria Vela

star image star image star image star image star image       fa 8 mesos

Espectacular. Menú de 3 plats de molt bona qualitat, plats grans i molt bons. Molt bona relació qualitat-preu i molt bona atenció del personal. Repetirem segur!

Altres restaurants propers