Guiacat
Restaurant L'Esquella
17869 Carrer del Rec, 3
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El Restaurant L’Esquella es troba al municipi de Setcases, al extrem nord del Ripollès. Aquesta zona és coneguda pels paisatges muntanyencs i per la notorietat de l’estació d'esquí Vallter 2000. El restaurant, d’acord amb l’entorn, ofereix una cuina de muntanya, que utilitza p...

Actualment tancat.

El Restaurant L’Esquella es troba al municipi de Setcases, al extrem nord del Ripollès. Aquesta zona és coneguda pels paisatges muntanyencs i per la notorietat de l’estació d'esquí Vallter 2000.

El restaurant, d’acord amb l’entorn, ofereix una cuina de muntanya, que utilitza productes de la terra i presenta l’autèntica cuina catalana. Així es poden degustar plats com els peus de porc desossats o l’estofat de senglar al vi negre i xocolata.

Amb més de deu anys d’experiència, en aquest establiment aconsegueixen fer que la vetllada sigui immillorable. A més, compten amb un menú de cap de setmana, un menú per a enns, un menú per a grups i plats aptes per a celíacs. El servei de cuina és ininterromput i ofereix un servei de menjar per emportar-se.

Disposa de bar i de salons privats per a reunions i esdeveniments. Es poden realitzar reserves prèvies.

Obre de dimecres a divendres de 08:00 h a 17:00 h i els caps de setmana i festius obre tot el dia. Obert a l'agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers