A pocs metres del Museu Dalí es troba aquest restaurant vegà i vegetarià, únic a la ciutat. Destaca per tenir una cuina oberta al públic que gairebé es confon amb la barra.
Els plats canvien en funció de la temporada ja que estan elaborats amb productes ecològics, molts dels quals són de proximitat, com el pa, les verdures i l’oli. Els vins també són ecològics i provenen de cellers de la zona.
El menú inclou dos entrants i un plat macrobiòtic, tot i que també disposa de carta.
Algunes de les seves elaboracions són el nituke de carbassa, la sopa de miso amb algues i col xinesa, l’amanida de codonyat amb agave, els azukis amb arròs integral o l’hamburguesa vegetariana de remolatxa i mill.
Les postres està fetes amb farines ecològiques i ingredients com el te verd, els cacauets o les garrofes.
- Fil musical
- Targeta de crèdit
- Terrassa o jardí
- Wifi
- Menú per a grups
- Mobilitat reduïda
- Calefacció
- Accepta reserves
- Carta en anglès
- Menjar per a celíacs
- Càtering
- Obert a l'agost
- Fàcil Aparcament
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns | |||
Dimarts | |||
Dimecres | |||
Dijous | |||
Divendres | |||
Dissabte | |||
Diumenge | |||
Dilluns tancat. De dimarts a diumenge: 13:00 - 15:30 i 20:00 - 22:30. Durant el mes d'agost, obert també els dilluns al vespre. |
-
Cafè gratuït
Digues que ens has vist a Guiacat i et convidem als cafès.
Encara no hi ha cap opinió