Guiacat
Restaurant Inèdit
17300 Esplanada del Port, s/n
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Inèdit està situat a la vora del mar, dins de les instal·lacions del club nàutic de Blanes. Destaca per la seva cuina d’autor, que utilitza productes de proximitat i de temporada per elaborar els seus plats, típics de la gastronomia mediterrània. Disposa de menú diari, menú...

El restaurant Inèdit està situat a la vora del mar, dins de les instal·lacions del club nàutic de Blanes. Destaca per la seva cuina d’autor, que utilitza productes de proximitat i de temporada per elaborar els seus plats, típics de la gastronomia mediterrània.

Disposa de menú diari, menú de cap de setmana, infantil i per a grups. A més, cada dia es pot tastar un dels seus esmorzars de forquilla.

També compta amb una terrassa d’ambient chillout, amb vistes al port, en la que se serveixen tota classe de còctels.

Però Inèdit és quelcom més que un restaurant. Els divendres i els dissabtes a la nit es transforma en un club on tenen lloc les «Nits Inèdit», una ocasió per prendre un copa i escoltar bona música de la mà del Dj del local.

El restaurant també disposa d’una carpa equipada amb pantalla i projector per organitzar diferents esdeveniments i celebracions.

I, per si encara no n’hi havia prou, compta amb un servei infantil. Tots els dissabtes i diumenges, abans i després dels àpats, una monitora organitza jocs i manualitats perquè els més petits no s’avorreixin.

El restaurant Inèdit obre de dilluns a dijous, de 8:00 a 1:00; i de divendres a diumenge, de 8:00 a 2:30.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers