Guiacat
La Gruta
17320 Carrer Pou de la Vila, 12
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. La Gruta és el restaurant de l’Hotel Rovira i es troba situat en plena zona comercial de Tossa de Mar. La Gruta és un local amb personalitat pròpia on es pot fer de tot, des d’un cafè o un gelat a la gelateria/cafeteria fins a prendre un còctel a la seva sala més caracter&ia...

Actualment tancat.

La Gruta és el restaurant de l’Hotel Rovira i es troba situat en plena zona comercial de Tossa de Mar.

La Gruta és un local amb personalitat pròpia on es pot fer de tot, des d’un cafè o un gelat a la gelateria/cafeteria fins a prendre un còctel a la seva sala més característica que té una ambientació molt especial que imita una cova.

La Gruta és ideal per anar a relaxar-se i acabar el dia, o començar amb bon peu la nit amb alguna de les propostes de la temptadora carta de Gins & Còctels de què disposa, en que trobem, per exemple, el daikiri amb maduixes naturals, la pinya colada amb gelat de coco, o el clàssic mojito.

Així mateix, el restaurant pròpiament dit es troba en una terrassa porticada molt fresca, agradable i lluminosa, decorada amb plantes i elements aquàtics; un ambient ideal per a gaudir d’un bon àpat.

A La Gruta disposen d’una gran carta d’amanides, entrepans i plats molt atractius, per no parlar de les irresistibles postres que ofereixen.

Aquest restaurant, que també està adaptat a minusvàlids, disposa, a més a més, d’una pantalla gegant i dos televisors de gran format per a seguir els esdeveniments esportius, així com de jocs recreatius, taules de billar, de ping-pong, futbolins, d’àrea infantil i d’internet gratuït.

Llegir més
OPINIONS

 

G PuLlob

star image       fa 3 anys

Fatal!!! vam anar-hi un dissabte a les 23.20h i vam preguntar si podiem fer un Gin-tonic i ens van dir k si i van tardar molta estona a servir i no portaven ni mitja hora i ens van fer forA! Srs primera quinzena del mes de setembre i fer fora als clients! Tossa estaba a petar de gent, no ho puc entendre! Erem una colla i vam consumir per un import d'uns 70 €

JOSEP ANTON i GARRIGA

star image star image star image star image star image       fa 3 anys

Lloc molt xulo per pendre una copa

DAVID FONT TANTINYA

star image star image star image star image star image       fa 3 anys

Mooolt!!

Large Adams

star image star image star image       fa 4 anys

Cartró pedra i una parra monumental. Sorprenentment agradable per fer una cervessa.

ariadna tudela

star image star image star image star image       fa 5 anys

L'atencio es immillorable. Pel que fa al menjar no ho coneixem... tot i que les begudes i el cafe es bo!!

Altres restaurants propers