Guiacat
Gavina molt més que café
17230 Notaries, 16
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Aquest és un restaurant que, tot i estar situat al centre de Palamós, gaudeix d’un entorn tranquil, allunyat de les aglomeracions típiques d’una zona turística. Amb una decoració minimalista i elegant, Gavina Molt Més que Cafè és un local acollidor que ofereix als c...

Aquest és un restaurant que, tot i estar situat al centre de Palamós, gaudeix d’un entorn tranquil, allunyat de les aglomeracions típiques d’una zona turística.

Amb una decoració minimalista i elegant, Gavina Molt Més que Cafè és un local acollidor que ofereix als clients un tracte proper i familiar. La originalitat dels seus plats és tota una experiència per als sentits.

Disposen de carta però val la pena deixar-se aconsellar per tastar els plats que estan fora d’ella com el bacallà amb oli picant, els raviolis de foie, el carpaccio de gambes o les llenties amb poma i vinagreta de pinyons.

Totes les seves creacions són casolanes, inclús les postres, i estan elaborats amb productes i ingredients de la zona.

El restaurant disposa de servei de cafeteria, on es pot gaudir d’un bon esmorzar o assaborir algun dels seus famosos gin tònics.

A més, en aquest restaurant el tracte és d’excel·lent qualitat, el servei vol que els comensals estiguin el màxim de còmodes possible i és per això que aquest espai és un dels més calmats i acollidors de Palamós. 

Obre tots els dies excepte la nit de dilluns i el diumenge tanca després de servir els esmorzars.

 

 

 

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers