Guiacat
Restaurant El Rubell
08275 Carrer Vinya, 6
36€ - 50€
Preu mitjà
19.5€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant Cal Rubell és molt antic, ja que funcionava com a hostal a principis del segle XIX. Fou al 1945, acabada la guerra quan la família Catot-Ponsa, els avis dels actuals propietaris, va adquirir l’establiment del carrer de la Vinya, esperonats pel seu fill gran. L’any 1952 en Kubala va ajudar la família a...

El restaurant Cal Rubell és molt antic, ja que funcionava com a hostal a principis del segle XIX. Fou al 1945, acabada la guerra quan la família Catot-Ponsa, els avis dels actuals propietaris, va adquirir l’establiment del carrer de la Vinya, esperonats pel seu fill gran.

L’any 1952 en Kubala va ajudar la família a adquirir la casa del costat, la qual cosa permeté fer una gran ampliació del negoci, amb noves habitacions i un menjador molt més gran. A poc a poc i amb la bonança econòmica de finals dels 60 i 70, la fonda es va anar transformant en un lloc ideal per a estiuejar.

El restaurant es caracteritza per una cuina típica catalana, casolana i de qualitat amb tocs innovadors i creatius. A més, es pot gaudir de les millors calçotades (per encàrrec) i serveixen esmorzars de forquilla. També tenen menú diari, menú per a nens, menú degustació, menú per a grups i menjar per a celíacs. Tenen servei de menjar per emportar i servei de menjar a domicili.

El paisatge mediterrani, el clima agradable i suau, l’abundor d’aigua i la gran riquesa natural del poble fan que aquest restaurant estigui ubicat en un lloc ideal per a vindre a visitar-lo. A més, compta amb una terrassa, on poder gaudir de menjars a la fresca, un celler propi i salons privats per a reunions o celebracions. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre de dimecres a diumenge de 08:00 h a 18:00 h, excepte els divendres i dissabtes que obre fins les 00:00 h. També obre a l’agost.

Llegir més
Serveis

 

 • Televisió
 • Terrassa o jardí
 • Menú per a grups
 • Minusvàlids
 • Calefacció
 • Accepta reserves
 • Aire condicionat
 • Salons privats
 • Reserves per email
 • Menjar per a celíacs
 • Menú per a nens
 • Celler propi
 • Xecs
 • Obert diumenge
 • Obert a l'agost
Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

Dilluns i dimarts tancat (excepte vigílies i festius)
Obert de dimecres a diumenge de 09h a 16:30h

Ofertes
 • Copa de cava gratis

  Copa de cava gratis. Digues que ens has vist a la Guiacat i et convidarem a una copa de cava.

OPINIONS

 

Ricard Claret

star image star image star image star image star image       en la darrera setmana

Un retorn després d'anys amb alegria. Menjar de qualitat, combinant clàssics de cuina catalana amb peix, bàsic d'elaboració però tan bo com els clàssics entrecots, filets i cabrit. Tornarem més aviat.

Jordi Alcaraz Busqueta

star image star image star image star image star image       fa 1 setmana

Fa 35 anys... I vaig venir per primera vegada. Era un aniversari familiar. Hi he tornat molts cops. Amics, família, feina... sempre de 10. El Servei és fantàstic. El Menjar exquisit i abundant. L' esplai molt ampli. Et sents molt còmode.... És igual menú o carta.... tot és excel·lent.... avui com sempre... Genial

Carolina Pujol

star image star image star image star image       fa 1 setmana

Feia molt de temps que no menjava un menú tant complert i bo a un preu espectacular. Els plats són molt complerts i de qualitat. Cal artibar amb gana per gaudir de tot el menjar. Un menú com els d'abans.

jaume planas muns

star image star image star image star image       fa 2 setmanes

Bona, la sopa de peix excessivament salada. Un xic indigesta. Amb el nova propietat ha perdut un punt per a nosaltres.

Miquel Gomez

star image star image star image star image star image       fa 1 any

Fonda de tota la vida amb un restaurant de cuina tradicional catalana de plats molt bons i racions prominents. El local és ampli i els servei molt bé.

Altres restaurants propers