El restaurant El Petit Cup es troba a Alió (Alt Camp), en Tarragona. Aquest restaurant està especialitzat en calçotades i la seva cuina és tradicional catalana elaborada amb productes de proximitat de primera qualitat, com la llonganissa de Valls i el pa d’Alió.
Regentat per Marc Gomà-Camps, aquest restaurant ofereix les millors calçotades de la zona des del mes de novembre fins al mes d’abril, també aptes per a celíacs. Però també té altres plats destacats a la seva carta com la carn a la brasa, les botifarres de Valls, el suquet, les amanides i els embotits produïts a la comarca.
A més, el restaurant compta amb un menú calçotada de dimecres a diumenge, un menú diari, un menú de cap de setmana i un menú per a grups.
El restaurant El Petit Cup compta amb un sommelier, que s'encarrega de la selecció, la presentació i el servei de vins i licors. També disposa d’una zona d’aparcament privada per a clients, una terrassa i salons privats per a celebrar reunions o esdeveniments.
Obre tots els dies, excepte el dilluns que està tancat, en horari de dinar de 13:00 h a 16:00 h. Els sopars estan disponibles els dissabtes a la nit i la resta de dies sota reserva prèvia per a grups superiors a 15 persones.
- Fil musical
- Targeta de crèdit
- Terrassa o jardí
- Menú per a grups
- Mobilitat reduïda
- Calefacció
- Accepta reserves
- Aire condicionat
- Salons privats
- Copes / còctels
- Sommelier
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
- Fàcil Aparcament
- Aparcament privat
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns | |||
Dimarts | |||
Dimecres | |||
Dijous | |||
Divendres | |||
Dissabte | |||
Diumenge | |||
A l'estiu obre els dijous, divendres i dissabtes per a sopar. A l'hivern obre els dissabtes per a sopar i, amb reserva prèvia, la resta de dies per a grups superiors a 15 persones. |
Encara no hi ha cap opinió