Guiacat
Restaurant El Fau
17720 c/ Sant Sebastià, 32
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant El Fau es troba a Maçanet de Cabrenys, a la comarca de l’Alt Empordà i ofereix una gran varietat de plats casolans típics de la cuina tradicional empordanesa. Al restaurant El Fau hi regna un ambient molt familiar acompanyat per una decoració rústica d’allò més actual. Els ...

El restaurant El Fau es troba a Maçanet de Cabrenys, a la comarca de l’Alt Empordà i ofereix una gran varietat de plats casolans típics de la cuina tradicional empordanesa.

Al restaurant El Fau hi regna un ambient molt familiar acompanyat per una decoració rústica d’allò més actual. Els clients podran gaudir de les seves especialitats, elaborades amb productes de la terra, entre les quals destaquen la cua de bou al vermut negre i una gran varietat de postres casolanes per llepar-se els dits. A més, el restaurant ofereix un menú diari a molt bon preu i un menú degustació per 25€

Durant els mesos d’estiu, podreu gaudir de tots els plats de la carta, del menú i dels esmorzars de forquilla a la seva terrassa exterior.

En ocasions especials, hi ha la possibilitat de llogar tot el restaurant per a festes privades i per a tot tipus de celebracions amb servei de menjar inclòs. 

El restaurant també disposa d’apartaments turístics per llogar i ofereix la possibilitat de combinar l’estança amb el servei de mitja pensió.

El Fau també disposa de plats de cuina vegetariana i de pa sense gluten

Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags

 

Altres restaurants propers