Al municipi de Sant Jaume de Llierca, dins la comarca de la Garrotxa i enmig de la natura, es troba El Collet, un restaurant de muntanya.
Aquest restaurant es caracteritza per una cuina casolana tradicional de l'Alta Garrotxa especialitzat en tot tipus de carns a la brasa, peix a la llosa i esmorzars de forquilla.
Dintre de la seva carta es poden trobar plats com la vedella amb bolets, el xai a la brasa, els cargols o el pop a la gallega. També tenen un menú diari, un menú de cap de setmana, un menú per a grups i servei de menjar per emportar i de bar amb entrepans i tapes variades.
El restaurant compta amb dos menjadors per a no fumadors amb una capacitat de 60 i 35 persones i amb una carpa a l'aire lliure on poder fer l'aperitiu i on es permet fumar. També disposem de servei per a persones amb discapacitat física o minusvàlida i té un parc infantil per als nens, una zona enjardinada que envolta el restaurant i una àmplia zona d’aparcament per a clients.
Obre de dimarts a diumenge de 09:00 h a 16:30 h i també obre per la nit els dimecres, dissabtes i diumenges.
- Futbol en directe
- Targeta de crèdit
- Televisió
- Terrassa o jardí
- Zona nens
- Menú per a grups
- Mobilitat reduïda
- Calefacció
- Accepta reserves
- Aire condicionat
- Salons privats
- Bar
- Carta en anglès
- Menú per a nens
- Xecs
- Obert a l'agost
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns | |||
Dimarts | |||
Dimecres | |||
Dijous | |||
Divendres | |||
Dissabte | |||
Diumenge | |||
Dilluns tancat (excepte festius). Obert de 09:00 h a 17:00 h. Els dissabtes i dimenges també obre de 9:00 h a 20:00 h. |
Encara no hi ha cap opinió